Şokopop’tan BluTV’ye özel belgesel serisi!

Popüler kültür ve magazin dünyasına dair belgeselleriyle çok geniş bir kitlenin beğenisini kazanan Şokopop, BluTV’ye özel ‘Yeşilçam 101’ serisini hazırladı. İlk bölümü geçtiğimiz günlerde izleyicilerle buluşan seri ile Şokopop, ‘Yeşilçam’ın çıkardığı nostaljik yolculuğun bilinmeyen duraklarına uğrayarak tozlu sayfaları aralıyor.

Google Haberlere Abone ol
Şokopop’tan BluTV’ye özel belgesel serisi!

BluTV’nin ilk dönem dizisi ‘Yeşilçam’ın yayınlanan ve çok konuşulan ilk dört bölümü ile seyirciler Yeşilçam Sineması ve dönemin fırtınalı ama bir o kadar da ihtişamlı dünyasına giriş yaptı. Alanında öncü platform bu diziden yola çıkarak, fark yaratan belgeselleriyle herkesin beğenisini kazanan Şokopop ile ‘Yeşilçam 101’ adlı belgesele imza attı. İlk bölümü geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan ve de nostalji tutkunlarına giriş dersi niteliğindeki bu belgesel, Yeşilçam Sineması’na dair detaylı bir rehber özelliği taşıyor.

Yaptığı derinlemesine araştırmalarla işlediği konuyu tüm boyutlarıyla paylaşan Şokopop, ‘Yeşilçam 101’ belgesel serisi ile Türkiye’nin kültürel tarihinde büyük bir yere sahip Yeşilçam Sineması’nın bilinmeyenlerini gözler önüne seriyor. ‘Hazırlık’, ‘Çekim’ ve ‘Dağıtım’ bölümlerinden oluşan belgesel serisi, o dönemin görünmeyen kahramanlarından sinema camiasının perde arkasına kadar birçok farklı noktaya dikkat çekiyor.

‘Yeşilçam 101’, yeni bölümleri ‘Çekim’ ve ‘Dağıtım’ ile 8 Mayıs Cumartesi günü sadece BluTV’de!

Şokopop’tan BluTV’ye özel belgesel serisi!

Etiketler Şokopop blutv
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin