Şoke eden olay! İki İngiliz turist erkek turiste tecavüz etti: Tutuklanarak mahkemeye sevk edildiler

Skandal olay. İki İngiliz turist başka bir erkek turiste tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Tecavüze uğrayan turistin de İngiliz olduğu öğrenilirken üçlünün bir flört uygulamasından tanıştığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Şoke eden olay! İki İngiliz turist erkek turiste tecavüz etti: Tutuklanarak mahkemeye sevk edildiler

İspanya'nın Mallorca bölgesinde skandal bir olay yaşandı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre iki İngiliz turist tecavüz şüphesiyle tutuklandı. Tecavüz kurbanının da İngiliz olduğu öğrenilirken, üçlünün birbirleriyle bir flört uygulaması aracılığıyla tanıştığı öne sürüldü.

Mallorca'da tatil yapan 36 yaşındaki iki İngiliz tecavüz iddiasıyla kaldıkları otelde tutuklandı. Söz konusu cinsel saldırı Palma'nın yaklaşık 70 kilometre uzağında bulunan Calas de Mallorca'daki bir otelde meydana geldi.

Daily Mirror gazetesinde yer alan habere göre iki turistin üçüncü bir turist ile popüler bir arkadaşlık uygulaması aracılığıyla tanıştılar. İki İngiliz turist tarafından cinsel saldırıya uğrayan diğer turist hastaneye kaldırıldı.

Cinsel saldırıya maruz kaldığı iddia edilen iddia edilen kişinin telefonuyla yaptığı konuşmayı kaydettiği ve Ulusal Polisin çağrılarak soruşturma başlatmasının ardından bunu polise sunduğu bildirildi. Basına yansıyan haberlere göre tutuklanarak mahkemeye çıkarılan iki İngiliz turist serbest bırakıldı. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin