Skype'ın kurucusu Ankara'ya geliyor!

Skype kurucusu Jonas Kjellberg, 2. Uluslararası Girişimcilik Zirvesi ve Fuarı kapsamında Türkiye'ye geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Skype'ın kurucusu Ankara'ya geliyor!

7-8 Aralık 2016 tarihlerinde JW Marriott Hotel Ankara’da HHB Expo ve Fides’in organizasyonuyla gerçekleşecek olan, “2. Uluslararası Girişimcilik Zirvesi ve Fuarı”nın 2. Danışma Kurulu Toplantısı 4 Mayıs 2016 tarihinde ODTÜ Teknokent Konferans Salonunda gerçekleşti.



T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK ve 10 kurum, 7 Teknokent, 9 Vakıf, 12 Dernek ve 5 üniversite tarafından desteklenmekte olan, yurt içi ve yurt dışından 3000 kişinin üzerinde katılımcının yer alacağı, ISEF 2016’da, 3000 m2 fuar alanının yanı sıra, eş zamanlı düzenlenecek ve iki gün sürecek olan konferanslarda önemli konu başlıkları, sektörün önde gelen konuşmacıları yönetiminde pek çok kanaat önderini bir araya getirerek; girişimcilik ekosistemini bir araya toparlayacak ve ortak politikaların da belirlenmesine ışık tutacaktır.



ODTÜ Teknokent Genel Müdürü Mustafa Kızıltaş’ın ev sahipliğinde İSEF 2016 Danışma Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak’ın açılış konuşmasıyla başlayan ve hemen akabinde HHB Expo Yönetim Kurulu Başkanı Şule Dayangaç ve Fides Yönetim Kurulu Nurdan Türedi Akova tarafından Odtü Teknokent Genel Müdürü Mustafa Kızıltaş’a teşekkür şildi takdimi ile devam eden, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Ertuğrul Geçgil, Tübitak Teydeb Girişimcilik Destek Gurubu Genel Sekreteri Dr. Sinan Tandoğan, Sabah Gazetesi Ankara Müdürü Osman Altınışık, Milliyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ömür Ünver, Ostim OSB Başkanı Orhan Aydın, DEİK İran İş Konseyi Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan, GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, TABİD Başkanı Nuray Başar, Ostim Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Kurt, Gazi Teknopark Genel Müdürü Tuğrul İmer, Teknopark Ankara Genel Müdürü Fatih Mutlu, Ostim Teknopark Genel Müdürü Derya Çağlar, Odtü Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Hanzade Sarıçiçek, Bilkent Cyberpark Genel Müdür Yardımcısı Faruk İnaltekin, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üst Kurul Üyesi Sedat Kılıç, Girişim Savaşçısı Programı Kurucusu Berke Sarpaş, HHB Expo Yönetim Kurulu Başkanı Şule Dayangaç, Fides Yönetim Kurulu Başkanı Nurdan Türeci Akova’nın ve sektörün önde gelen üst düzey katılımcıların iştirakleriyle gerçekleşen toplantıda; Uluslararası arenadan sektörün karar alıcılarının bir araya geleceği zirve için program komitesi oluşturuldu.



İSEF 2016’ya katılacak ülkelerin Avusturalya, Avusturya, İtalya, İrlanda, İsveç, İsviçre, İran, Amerika, Hindistan, İspanya, Almanya, Kazakistan, Norveç, Azerbaycan, İngiltere ve Kanada ülkeleri başta olmak üzere bir çok ülkeden gelecek olan heyetler ile ilgili çalışmaların başlatılmış olduğu vurgulanan Zirve için, davet edilen konuşmacılar arasında yer alan, Skype Kurucusu Jonas Kjellberg, Amerika Kalkınma Ajansı Başkanı Leocadia I. Zak ve Avusturya Viyana Şehircilik Bakanı Dr. Michael Ludwig’in söz konusu Zirve’de Keynote Speaker olarak yer alacağı dile getirildi.



Kongrede Girişimciliğin Desteklenmesinde Ulusal Stratejinin ve Alt Yapının Rolü, Girişimcilik, Teknoloji ve İnovasyon Sinerjisi, Girişimcilere Yönelik Finansman Alternatifleri, Girişimcilik Konusunda Günümüz Trendleri ve Gelecek, Marka Pazarlama ve Farklılaşma, İş Hayatında ve Girişimcilikte Başarı, Kadın Girişimciler, Üniversite Öğrencileri ve Genç Girişimciler, Girişimciliğin Desteklenmesinde Eğitim, Motivasyon ve Koçluk Hizmetleri gibi konular uluslararası araştırmacılar, mentorlar ve akademisyenlerin sundukları bildiriler ile panellerde tartışılacak olup, katılımcılar arasında bilgi ve deneyim paylaşımının yanında iyi örneklerin öne çıkarılmasına da olanak verecektir.



Şimdiden büyük ilgi gösterilen ISEF 2016; katılımcılara, girişimciliğin farkındalığını oluşturmak amacı ile yurtdışından gelecek olan yatırımcı ile girişimciyi buluşturarak, girişimcilerin yeni ve mevcut projelerini geliştirmeye yönelik, kendilerini Uluslararası firmalara tanıtma fırsatı bulabilmeleri, Uluslararası platformda iş olanaklarının oluşabilmesi, yatırımcılarla iş ortaklıklarının sağlanması ve bunun sonucunda 0 iş platformu oluşturmayı hedefleyerek kısa zamanda sektörle ilgili geri dönüşüm ve verim alabilmeleri açısından katkı sağlayacaktır.


Etiketler skype ankara
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin