Skandal listedeki gazetecilerden 'VIP kulak'a ilk tepkiler!

Dinlendiği iddia edilen isimler ne tepki verdi?

Google Haberlere Abone ol
Skandal listedeki gazetecilerden 'VIP kulak'a ilk tepkiler!

2008 - 2009 yılları arasında sektörlerinin ileri gelen 160 ünlü isminin, 'istihbari dinleme' adı altında, ‘terör ve organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle’ dinlendiği iddia edildi.



Hürriyet gazetesinin santral numaralarından Doğan Holding'in üst düzey yöneticilerinin neredeyse tamamı dinlenmiş. Listede işadamları Ferit Şahenk'ten, Ali Koç ve Mehmet Emin Karamehmet'e, eski Genelkurmay Başkanları İsmail Hakkı Karadayı'dan, Hüseyin Kıvrıkoğlu'na, gazeteci Mehmet Yakup Yılmaz'dan, Yılmaz Özdil, Uğur Dündar ve Can Dündar'a kadar çok sayıda isim yer alıyor.



Listede yer alan gazetecilerden ilk tepkiler gelmeye başladı. Dinlendiği iddia edilen gazeteciler, skandala Twitter'dan şu tweet'leriyle tepki gösterdi:



Ruşen Çakır: Dinlenmiş olduğuma değil de listedeki bazı isimlere şaşırdım. Bu kumpası kuranlarla işbirliği yapanlar düşünsün.



Can Dündar: Derin Kulak sunar: Türkiye'nin en çok dinlenen sohbetleri. VİP-160 listesi,dinlemeye doyamayacağınız isimlerle dolu



Mehmet Faraç: Hürriyet cemaatin dinlediği 160 kişinin listesini yayımlanmış... iyi de ben VİP listesine girecek ne yaptım yav?..



Şirin Payzın: Maşallah hepimizi dinle dinle bitirememişler.bana koydukları kod adı da pek yaratıcı "şirin"



Cengiz Semercioğlu: rahatsız etmeyin 'dinleniyorum'...



Gülden Aydın: Beni de dinlemişler yahu. "İşadamından komutana, gazeteciden vekile: VIP kulak http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27697349.asp … @hurriyet aracılığıyla



Yeni bir 'VIP kulak' skandalı! Medyanın önemli isimleri de listede



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin