Sivasspor'dan ailevi nedenlerle ayrılan Dia Saba için transfer iddiası! Dia Saba, Eyüpspor yolunda

Ailevi nedenlerden ötürü Sivasspor'dan ayrılan Dia Saba'nın yeni kulübü şaşkınlık yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor'dan ailevi nedenlerle ayrılan Dia Saba için transfer iddiası! Dia Saba, Eyüpspor yolunda

Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Dia Saba, takımdan ayrıldığını dün düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Saba, Tüm Sivasspor yönetimi, teknik ekip, futbolcu ve taraftara teşekkür etti.

AİLEVİ NEDENLERDEN DOLAYI AYRILDI

Sivasspor'da herkesin kendisine yardımcı olduğunu belirten Saba, "Bu kulübe geldiğim ilk dakikadan son ana kadar herkes bana çok yardımcı oldu. Burada dört ay kadar bir süre bulundum. Ancak iki yıl gibi geçti. Çünkü buraya çok alıştım ve kendimi çok rahat hissettim. Herkes bana iyi davrandı ve kendimi çok iyi hissettim. Buradan ayrılmak zor. Ayrılığımın temelindeki sebep ise ailesel sebepler. Ailemden ötürü buradan ayrılıyorum'' ifadelerini kullandı.

EYÜPSPOR İDDİASI

Fanatik'te yer alan habere göre; Dia Saba, geleceğiyle ilgili soruları yanıtsız bıraksa da 1. Lig ekibi Eyüpspor ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Arjantinli futbolcuya yurt dışından da teklifler geldiği ancak hem Eyüpspor'un sunduğu proje hem de İstanbul'da yaşamak için tercihini 1. Lig ekibinden yana kullandığı belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin