Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TFF'nin VAR kayıtlarını açıklaması sonrası çok sert sözler söyledi

Türkiye Futbol Federasyonu Sivasspor-Galatasaray maçının VAR kayıtlarını açıkladı ve karşılaşmada hakem hatası yapıldığını duyurdu. Yaşanan bu gelişme sonrasında Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TFF'nin VAR kayıtlarını açıklaması sonrası çok sert sözler söyledi

Süper Lig'de 16. haftada yaşanan hakem hataları spor kamuoyunda büyük yer buldu. 

Sivasspor-Galatasaray ve Gaziantep FK-Beşiktaş karşılaşmalarında yaşanan hatalarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu bir açıklama yaparak bu iki maçta da "önemli hakem hatalarının yapıldığını" duyurdu. 

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yayıncı kuruluşa telefonla bağlanarak verilen kararı değerlendirdi. 

Rıza Çalımbay, ''Burada hiçbir şey yok. Yok işte, bir kez daha görüyoruz. Olan Sivasspor'a oldu. VAR Kayıtlarını dinliyorum ama boşuna dinliyorum. Bunları konuşmaya bile gerek yok. Bir bilen varsa, golün neden sayılmadığını bilen varsa söylesin bana. Bu Sivasspor'a yapılmış bir haksızlık. Göz göre göre puanımız gidiyor. Bu maçta bu pozisyondan sonra 2 tane oyuncumuz sarı kart görüp cezalı duruma düştü. Konyaspor maçına eksik gelmemizi sağladı. Şiddetle puana ihtiyacımız varken 1 puan belki de 3 puanımız gidiyor. Yazık gerçekten'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin