Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Olimpiu Morutan transferi hakkında konuştu

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, adı Sivasspor ile anılan Olimpiu Morutan ile ilgili, “Bence bir sorun yok ama başka bir sorun var onu da çözeceklerine inanıyorum. İnşallah çözerler” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Olimpiu Morutan transferi hakkında konuştu

Süper Kupa finalinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor çalışmalarına başladı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bolu ve Avusturya kampının verimli geçtiğini söyleyerek sözlerine başlayan Çalımbay, “Hem Bolu kampı hem de Avusturya’daki kamp mükemmel geçti. Çalışma açısından süperdi, herkes neşeli bir şekildeydi. Oynadığımız hazırlık maçlarını da çok iyi şekilde bitirdik. Mükemmel bir hazırlık dönemi geçirdik” dedi.

“MUTLAKA TRANSFER YAPMALIYIZ''

Transfer çalışmaları ile ilgili yöneltilen soruya ise Çalımbay, şu yanıtı verdi:

“Transfer konusunda herkes bir uğraş veriyor. Ortada bir gerçek var, bizim iyi bir kadro kurmamız lazım. İyi oyunculardan kurulu bir kadro kurmamız gerekiyor ki biz hem Avrupa hem de Türkiye’de gidelim. Benim en çok istediğim şeylerden bir tanesi de Süper Kupa. Onu en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bu da Sivas tarihinde hiç olmamış bir şey. Türkiye’de iki tane takımın Süper Kupa oynaması müthiş bir şey, kulüp için de büyük bir şans. Bu maçtan önce mutlaka transfer yetiştirmemiz gerekiyordu ama yeni transferlerimizin olacağını zannetmiyorum bu maçtan önce. Bu biraz bize sıkıntı olabilir. Ben takımıma güveniyorum, mükemmel de çalıştık, çok iyi bitirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim mutlaka oyuncu almamız gerekiyor. Bizi hem ligde hem de Avrupa’da taşıyacak oyuncular almamız gerekiyor. Başta büyük takımlar olmak üzere gerçekten iyi transferler yapılıyor. Ben geçen seneki gibi sıkıntı yaşamak istemiyorum. Biran önce transfer yapmalıyız. Ben çok isterdim o alacağımız arkadaşların hazırlık dönemine katılmalarını. Murat Paluli, Robin ve Karol’u transfer ettik.”

“KAPASİTEMİZİN ÜSTÜNE ÇIKMAYA ÇALIŞACAĞIZ''

Deneyimli teknik direktör, Trabzonspor ile oynayacakları Süper Kupa maçına kazanmak için çıkacaklarını belirtti. Çalımbay, “Biz Trabzonspor maçında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kapasitemizin üstüne çıkacağız. Süper Kupa’yı iyi bir şekilde bitirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin