Sivasspor 1-1 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig 23. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, Sivasspor ile oynadığı son 6 maçı kazanamadı.

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor 1-1 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ İZLE

üper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 23'üncü haftasında Demir Grup Sivasspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Demir Grup Sivasspor ligdeki puanını 31'e çıkarırken, Fenerbahçe ise 37 puana yükseldi.

Konuk ekip Fenerbahçe'de Antalyaspor maçında sakatlanan ve Altay maçında forma giyemeyen kaleci Berke, yeniden 11'deki yerini aldı. Önceki 2 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Novak sol bekte görev yaptı. 

Pedro Henrique, Süper Lig'de ilk frikik golünü Fenerbahçe'ye attı. Fenerbahçe'de sakatlanan Serdar Aziz, 42. dakikada yerini Tisserand'a bıraktı. 

18'inci dakikada orta alanda Serdar Dursun'un pasıyla sol kanattan Valencia topla birlikte hareketlendi. Ceza alanına girerken yerden gönderdiği topa Zajc dokundu ve kaleci Ali Şaşal'ın sağından topu filelerle buluşturdu: 1-0.

73'üncü dakikada Sivasspor adına sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Henrique doğrudan kaleye çok sert bir şut gönderdi. Kaleci Berke'nin müdahalesine rağmen üst direğe çarpan top ağlarla buluştu: 1-1.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin