Sisi lakaplı Seyhan Soylu ile KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar arkadaş çıktı

Global Kalite Zirvesi ödül töreninde ilginç anlar... Geceye KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katıldı. Al Sana Haber programı Youtube’un “En İyi Program” ödülüne layık görülürken ödül gecesinde bir konuşma yapan Ersin Tatar ile Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun arkadaş olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Sisi lakaplı Seyhan Soylu ile KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar arkadaş çıktı

Global Kalite Zirvesi, Swissotel İstanbul’da KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ın katılımıyla gerçekleşti.

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunduğu, Swisotel’de düzenlenen “Global Kalite Zirvesi” ödül gecesinde Al Sana Haber programı Youtube’un “En İyi Program” ödülüne layık görüldü.

Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın geçmiş yıllarda Show Tv de üst düzey görev yaptığı sırada, Seyhan Soylu’yla mesai arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Ödül takdim programında olmamasına rağmen Cumhurbaşkanı Ersin tatar sahneye çıkarak bir konuşma yaptı.

Seyhan Soylu’nun Cumhurbaşkanına hitaben söylediği sözler ise alkışlarla desteklendi.

Seyhan Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’ı 30 yıldır tanır, kendisi ile geçmişte mesai arkadaşıyız. Bugünkü geldiği konum ve makam kendisini hiç değiştirmedi. O gün de , bugün de inanılmaz mütevazı şahsiyetini hep korudu. Mesai yaptığımız yıllarda babacanlığını, abiliğini bizden hiç esirgemedi. Bugün de aynı değeri bize göstermiş olmasından dolayı çok gururlandık.  Kendisine huzurunuzda teşekkür ederim" dedi.

Ersin Tatar ise "Ben sanatçı ruhlu bir insanım… Sanatsever bir Cumhurbaşkanıyım. Haberin içinden geldim. Sanatçılarla çalışmış, demokrasi ve insan haklarına inanan Kıbrıs Halkının özü bir cumhurbaşkanıyım. Türkiye ile Kıbrıs’ın arasındaki bağların bozulmasına hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye ve dünya genelinde tüketicilerin bilinçlenmesi ve ekonomideki değişimlerin takip edilmesi düzenlenen European Busıness Clup Assocıatıon ve DMW Diplomatlar birliği tarafından desteklenen bu zirvede ayrıca sanat dünyasından Altan Gördüm, Nilgün Belgün, Yusuf Güney, Mustafa Topaloğlu, Aydilge, Gökçe Kırgız, Eylül Öztürk, Orhan Aydın, haberci Ersoy Dede, Ece Gürsel, Ozan Orhon,  Seren Uzun, Gazeteci  Savaş kalafat, Nurcan Sabur, ,Hakan Solaker, Sinan Güzel, Sinem Fıstıkoğlu, Simge Fıstıkoğlu gecede ödül alan isimler arasındaydı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin