Sisi itiraf etti İzzet Yıldızhan karşılık verdi. Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadığını açıkladı, Yıldızhan 'aşk ifşası' davası açtı

Al Sana Haber moderatörü Sisi lakaplı Seyhan Soylu ve yorumcuları Nihat Doğan ve Bahar Candan‘a türkücü İzzet Yıldızhan tarafından hakaret davası açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sisi itiraf etti İzzet Yıldızhan karşılık verdi. Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadığını açıkladı, Yıldızhan 'aşk ifşası' davası açtı

Program Flash TV’ye kayyum atanmadan önce yaptıkları canlı yayında yorumcu Bahar Candan ‘ın Seyhan Soylu’ya hitaben sorduğu ; ‘’Anneciğim bir şey duydum. İzzet Yıldızhan benim babam mı?‘’ diyerek geçmişte yaşanan ilişkiyi gündeme getirmişti.

Seyhan Soylu da bu soru karşısında geçmişte yaşadığı ilişkiyi itiraf etmiş ve "Şimdi sorduğun soruyu inkar edersem ne izleyicinin bana güveni, nede benim şahsıma olan saygım kalır. Evet İzzet abinle bir ilişkimiz oldu. Onu çokta sevdim. Yaşandı ve bitti. İzzet abin modern bir yiğit adamdır. Şarkıcı Gülşen’in kıyafeti onu neden alakadar etmiş anlayamadım ‘’ demişti.

O sırada canlı yayına Türk sinemasının ünlü starı Ahu Tuğba telefon ile canlı yayına bağlandı ve "Evet bu aşka bende şahidim. Seyhan İzzet Yıldızhan daha şöhretli değilken ve Seyhan o yıllarda çok çok ünlüyken İzzet ile beraberdi ve İzzet için intihar etti ben onu hastaneye götürdüm" demişti.

Nihat Doğan da bu "konuda benimde bildiklerim var her ikisi de eski dosttum ben yaşandı bitti. Bence konuyu kapayın. Kadın daha çok acı çekmesin‘’ ifadelerini kullanmıştı.

 

Dava açıldı

Bu haberlerin üzerinden 1 ay geçti ve İzzet Yıldazhan cephesinden önemli bir adım geldi. 

İzzet Yıldızhan, Seyhan Soylu ile aşkı ortaya çıkmasıyla ilgili basın mensuplarının sorularını geçiştirirken medyanın bu konuda daha fazla gündeme gelmemesi için Bahar Candan, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu hakkında "Aşk ifşası" yapmaktan savcılığa şikâyette bulundu.

Bunun üzerine Seyhan Soylu‘dan cevap gecikmedi ve sosyal medyasından yayınladığı video da, "Bu ilişkiden utanacak biri varsa oda benim. Ayrıca İzzet Yıldızhan açmış bana dava, onun soyadı Yıldız benim kalbimde vardır Hırsız. Biz çalıştık Sirkeci’de 5 katlı apartman sen beleşten aldın Karaköy’de Han. Millet derki İman İzzet derki getirin bize İmam. Rakının yanında gider fava İzzet Balığı sever tavada. İster sebze yesin, ister et eski kocamdır benim İzzet.’’ sözlerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin