Sırrı Süreyya Önder'den NTV'ye şok gönderme: Hazır canlı yayındayken...

HDP'li Önder, NTV canlı yayınında kanalı eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Sırrı Süreyya Önder'den NTV'ye şok gönderme: Hazır canlı yayındayken...

Genel seçimler öncesi AKP’nin açıkladığı seçim beyannamesinde çözüm sürecine ilişkin bir maddenin olmaması yönündeki eleştirileri ve Davutoğlu'nun "beyanname baskıya giderken bir aksilik oldu" yönündeki açıklamalarını HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder’e soran NTV muhabiri, Önder'den aldığı yanıt karşısında şaşkına döndü.



NTV muhabiri, Önder'in "Hazır NTV'yi yakalamışken NTV biraz fazlaca iktidarın kapsama alanı girdi. Hazır da canlı yayındayken korsan bir şey söyleyeyim. Kimse o Başbakan'ın karşısına geçip soruyorlar orada gazeteciler var adam diyorlar çözüm süreci ne oldu? Suya düştü! Su ne oldu? İnek içti! İnek ne oldu? Dağa kaçtı! Dağ ne oldu? Yandı bitti kül oldu! Arkadaşlar buradan ana akım medyaya sesleniyorum. Bakın siz yanlı yayın yaptığınız zaman Gezi direnişinde ne hale geldi halkın tepkisi gördünüz. İtibarınız kalmadı. Para yerine girsin parayı bulmuşsunuz bulacağınız kadar... Biraz itibara insan onuruna çalışın diyorum. Bunu derken de emekçileri tenzih ederek söylüyorum" açıklamaları karşısında canlı yayında durumu toparlamaya çalıştı.



Muhabir, Önder'in açıklamalarının ardından; "Ben de bir emekçi olarak en azından şunları söyleyebilirim; Bildiğim kadarı ile o soru cevap kısmında en azından kurumumuzun bir temsilcisi yoktu en azından" yanıtını verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin