Şırnak'ta yarın okullar tatil mi? 13 Nisan Şırnak'ta yarın okullar var mı yok mu?

Şırnak ilinde yarın okulların tatil olup olmayacağı sorgulanıyor. Yoğun yağışın etkili olduğu Şırnak'ta hava durumu olumsuz seyrediyor. Bununla birlikte Şırnak'ta okulların tatil olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki Şırnak'ta yarın okullar tatil mi? 13 Nisan Şırnak'ta yarın okullar var mı yok mu? Kaymakamlık tarafından açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Şırnak'ta yarın okullar tatil mi? 13 Nisan Şırnak'ta yarın okullar var mı yok mu?

Şırnak'ta olumsuz hava şartlarından dolayı bazı cadde ve sokaklar su bastı ve araçlar mahsur kaldı. Yağışın esir aldığı Şırnak'ta okullarda tatil kararı alınıp alınmadığı sorgulanıyor. Peki Şırnak'ta yarın okullar tatil mi? 13 Nisan Şırnak'ta yarın okullar var mı yok mu? Valilikten açıklama geldi. Silopi Kaymakamlığı sosyal medya hesabından duyuru yaptı.

13 NİSAN YARIN ŞIRNAK'TA OKULLAR VAR MI YOK MU?

Şırnak'ın Silopi ilçesinde okullar 12 Nisan (bugün) tatil edildi. Silopi Kaymakamlığ tarafından yapılan açıklamada, "Yoğun sağanak yağmur nedeniyle ilçemiz genelinde tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 12 Nisan 2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de idari izinli sayılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Yarın okulların tatil olup olmayacağına ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin