Şirin Payzın ve Mirgün Cabas hakkında flaş iddia!

Azeri sermayesinin kurduğu Haber Global'de kriz üstüne kriz patladı. Yeni Genel Yayın Yönetmeni'nin transfer ettiği Mirgün Cabas ve Şirin Payzın için tüm hazırlıklar yapılmasına rağmen apar topar yollar ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Şirin Payzın ve Mirgün Cabas hakkında flaş iddia!

Bir süredir izinlerin haftada bire indirilmesi nedeniyle kazanın kaynadığı Haber Global'de şimdi de ekran yüzü ve maaş krizi yaşandığı iddia edildi.

İddialara göre; ünlü haberci Mirgün Cabas'la çarşamba günü son toplantı yapıldı ve her konuda anlaşma sağlandı. Stüdyo için hazırlıklara başlandı, programın ismi belirlendi. Ancak, dün kanalın Azeri Ceo'su ve yeni Genel Yayın Yönetmeni Mammad Gülmamadov programın yapılmamasına karar verdi. Gerekçenin ise programa yayın saati bulunamaması olduğu söylendi.

Bir başka ünlü ekran yüzü Şirin Payzın'la da görüşen, hatta program departmanına format hazırlayın dediği öne sürülen Gülmamadov'un ani bir kararla bu projesinden de vazgeçtiği iddia edildi.

Erdoğan Aktaş'la yolları ayırdıktan sonra Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna da bizzat oturan Ceo Gulmamadov personel maaşlarıyla da ilgili sıkıntılar yaşanıldığı konuşuluyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin