Sırbistan Cumhurbaşkanı yenilgiyi hazmedemedi. Aleksandar Vucic'ten kıskanç sözler: Boskovic’in Vargas’tan daha iyi olduğunu biliyoruz

Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımının Avrupa Şampiyonluğu sonrası Sırbistan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada kıskançlık dolu sözler söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sırbistan Cumhurbaşkanı yenilgiyi hazmedemedi. Aleksandar Vucic'ten kıskanç sözler: Boskovic’in Vargas’tan daha iyi olduğunu biliyoruz

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek turnuvada birinci oldu. Filenin Sultanları tarafından mağlup edilen Sırbistan’ın Cumhurbaşkanı Alexandar Vucic ise yeni açıklamalarında Daniele Santarelli, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt hakkında konuştu.

“Santarelli gibi olmadığınız için teşekkür ederiz”

Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile görüşen Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic yeni açıklamaları ile gündem oldu. Vucic yaptığı konuşma sırasında 2022’de Sırbistan ile çalışan şimdi ise Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızın baş antrenörlüğünü yapan Daniele Santarelli’ye şu sözlerle gönderme yaptı: “Sırbistan bayrağını kaldırdığınızda gurur duyduğumuz, o güzel gülümsemeyle mücadele ettiğiniz, Santarelli gibi olmadığınız ve başkasının yenilgisine sevinmediğiniz için, her şey için sonsuz teşekkür ederiz.”

“Tijana, senin o Vargas’tan daha iyi olduğunu biliyoruz”

Aleksandar Vucic konuşmasının devamında ise Sırp voleybolcu Tijana Boskovic’e dönerek şunları söyledi: “Tijana, onlar ne derse desin, senin o Vargas'tan daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz ve sen de ülkedeki herkesin aynı şeyi düşündüğünü biliyorsun.”

“Paris’te işler farklı olacak”

Tijana Boskovic’e söylediklerinin ardından konuşmasına devam eden Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Sırbistan’ın şampiyonadan gümüş madalya ile dönmesi hakkında Paris Olimpiyat Elemelerine gönderme yaparak şunları söyledi: “Bu büyük şampiyonların özelliğidir; benim aptalca şakalarımdan birine gülümser ve aynı zamanda da yeni bir turnuvaya hazırlanırlar. Çok sayıda altın kazandıktan sonra gümüş kazanmak bir yenilgi değildir. Bu yenilgi Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’ın sevinmesi, sevindirilmesiydi. Onlara tebrikler ama Paris’te işler farklı olacak.”

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin