Sıra dışı çözümleriyle 4. sezona başlıyor

Sıra dışı çözümleriyle her türlü sorunun üstesinden gelen MacGyver, 4. sezon yeni bölümleriyle FOXCRIME ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. İşte diziden detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Sıra dışı çözümleriyle 4. sezona başlıyor

Sıra dışı çözümleriyle her türlü sorunun üstesinden gelen MacGyver, 4. sezon yeni bölümleriyle Nisan ayı boyunca her cuma saat 20.30’da FOXCRIME ekranlarında

1980’li yıllarda dünyanın farklı ülkelerinde sayısız hayranı olan MacGyver, ABD hükümeti içindeki gizli bir kuruluşta çalışıyor. MacGywer, olağanüstü zekâsı ve yeteneklerinin yanı sıra alışılmadık yöntemleriyle karşısına çıkan tüm sorunlara karşı çözümler geliştirmeyi başarıyor. Lucas Till’in canlandırdığı MacGyver, dizinin yeni sezonunda da silah kullanmadan, fizik ve kimya bilgisiyle tüm zorluklara çözümler yaratmaya devam ediyor.

MacGyver’in 4. sezonu Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneği ile Nisan ayı boyunca her cuma saat 20.30’da FOXCRIME’da izleyiciyle buluşuyor.

Dünyanın en iyi suç ve polisiye dizilerinin adresi FOXCRIME; D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TVplatformlarından izlenebiliyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin