Sinoz Kozmetik'ten ihracat kanalına ciddi yatırım

Katıldığı ilk yurtdışı fuarı olan Beautyworld Middle East'de yaklaşık 25 farklı ülkeden 80 görüşme gerçekleştiren Sinoz Kozmetik, ihracat kanalına bu yıl hem yapısal hem de kaynak olarak ciddi bir yatırım yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sinoz Kozmetik'ten ihracat kanalına ciddi yatırım

Beautyworld Middle East'in 25.'si 5 - 7 Ekim 2021 tarihleri ​​arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşti. Fuar, 52 ülkeden ve 17 özel ülke pavilionu'ndan 1083  katılımcı şirkete  ev sahipliği yaptı.

Parfümeri, kozmetik, güzellik, kişisel bakım ve temizlik ürünleri sektörlerinde Orta Doğu’nun en önemli uluslararası ticari etkinliği olan Beautyworld Middle East'e katılan Türk kozmetik markası Sinoz, büyük ilgi gördü.

Sinoz Kozmetik'ten ihracat kanalına ciddi yatırım

Katıldığı ilk yurtdışı fuarı olan Beautyworld Middle East'de yaklaşık 25 farklı ülkeden 80 görüşme gerçekleştiren Sinoz Kozmetik CEO'su Yasin Çörekçi;   " Sinoz Kozmetik olarak, özellikle İhracat kanalına bu yıl hem yapısal hem de kaynak olarak ciddi bir yatırım yapıyoruz.  Yurtdışı fuar katılımları ile 2021 yılında dünyada minimum 50 ülkede markamızı temsil edeceğiz. Hedefimiz   2021 yılına 5 milyon USD ve önümüzde 4 yıl içinde tüm dünyada 100 ülkede 25 milyon usd ihracat gerçekleştirmektir" dedi.

Sinoz Kozmetik'ten ihracat kanalına ciddi yatırım - Resim : 2

Yeni yatırımlarıyla beraber istihdamı da artırmayı planladıklarının altını çizen  Sinoz Kozmetik CEO'su Yasin Çörekçi  Sinoz olarak hızla büyüyen dinamik bir yapıya sahip olduklarını belirtti.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin