Sinop'ta facia yaşanmıştı: Kuru yük gemisi cayır cayır yanmıştı. Tedavi altına alınan mürettebattan acı haber geldi. Bir kişi hastanede hayatını kaybetti

Sinop'ta 17 kişilik mürettebatlı kuru yük gemisinde çıkan yangında ağır yaralanan ve Samsun'da tedavi gören mürettebattan biri hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Sinop'ta facia yaşanmıştı: Kuru yük gemisi cayır cayır yanmıştı. Tedavi altına alınan mürettebattan acı haber geldi. Bir kişi hastanede hayatını kaybetti

SİNOP açıklarında, yaralanan ve dumandan etkilenen yabancı uyruklu 16 kişilik mürettebatı kurtarılan, Panama bayraklı, 'Beata Alfa' isimli kuru yük gemisinde söndürülen yangınla ilgili yeni bir gelişme oldu.

Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, AA muhabirine, tedavileri Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde süren 4 kişiden durumu ağır olan 36 yaşındaki Mısır uyruklu kişinin kurtarılamadığını söyledi.

BİRİ HALA YOĞUN BAKIMDA 

Bu kişinin vücudunda ağır yanıklar bulunduğunu ve diğer hastalar tarafından teşhis edildiğini anlatan Oruç, "Diğer 3 yaralıdan biri yoğun bakımda entübe halde. İkisinin ise serviste tedavileri sürüyor, birini taburcu etmeye hazırlanıyoruz." dedi.

NE OLMUŞTU?

Sinop'un Bozburun mevkisi açıklarında 20 Aralık'ta 17 kişilik mürettebatı bulunan Panama bandıralı "Beata Alfa" isimli kuru yük gemisinde patlama meydana gelmiş, ardından çıkan yangında 16 kişi yaralanmış, bir kişi kaybolmuştu. Yaralılar, ekiplerce kurtarıldıktan sonra Sinop, Samsun ve Ankara'daki hastanelere kaldırılmıştı.

Sinop'ta tedavi altına alınan 10 yaralıdan 6'sı taburcu edilmiş, diğer yaralılar Bursa ve Ankara'ya sevk edilmişti.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin