Sinemadan sonra TV izleyicisiyle buluşuyor!

'Kızım İçin' filmi TV'de ilk kez ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Sinemadan sonra TV izleyicisiyle buluşuyor!

Oyuncu kadrosunda Yetkin Dikinciler, Eda Ece, İnci Türkay, Berke Üzrek, Yakup Yavru'nun yer aldığı 2013 yapımı 'Kızım İçin' filmi Salı akşamı TV'de ilk kez Fox TV ekranlarında olacak.



Yönetmenliğini de Hakan Haksun'un yaptığı ve yıllardır birbirini görmeyen bir baba kızın hikayesinin anlatıldığı filmin konusu şu şekilde:



Kırklı yaşların ortasındaki Tuncer, yıllar önce karısından boşanıp kendi hayatına yönelmiştir. Babasının varlığından habersiz büyüyen Tuba ise 18 yaşını doldurmasına üç hafta kala, bir anda karşısında Tuncer’i bulur. Onunla birlikte hayallerini aşan bir yolculuğa çıkar. Tuba, ilginç yolculukta, babası olduğunu iddia eden deli dolu ve gizemli Tuncer’i tanırken, büyük sürprizlerle karşılaşacaktır. Bir yandan hayatında eksikliğini hissettiği sevgilerle, diğer yandan aşkla tanışacaktır.Babasıyla ilgili tek bir anısı bile olmayan Tuba için anılarda kalacak “an”lar inşa etmeye çalışır Tuncer. Çünkü hayat, yaşanamayanlara hayıflanmak değildir... Yaşananlardan hatıralarda kalandır!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin