Sinemadan sonra TV izleyicisiyle buluşuyor!

Show TV popüler filmleri yayınlamaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Sinemadan sonra TV izleyicisiyle buluşuyor!

Ekim ayı boyunca her Salı akşamı 'Yerli Film Kuşağı' ile sinemada popüler olmuş filmler  Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.



Yarın akşam yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği ve oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak, Serra Yılmaz, Teoman Kumbaracıbaşı, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Tarık Ünlüoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Cengiz Bozkurt gibi isimlerin yer aldığı 2014 yapımı film 'Eyyvah Eyvah 3' ekrana gelecek. 



Filmin konusu da şu şekilde:



Büyük aşkı Müjgan’a kavuşup evlenen Geyiklili klarnetçimiz Hüseyin Badem için hayat zorlaşmıştır. Ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirmekte, hatta geceleri yörenin izbe pavyonlarında bile klarnetini çalmaktadır.



Can dostu, ablası Firuzan ise, hayatına İstanbul’da devam etmektedir ve gün geçtikçe daha meşhur olmaktadır. Hüseyin için Firuzan artık televizyonda seyredebildiği ve özlediği eski tatlı bir hatıradır sanki. Ama ayrı şehirlerde ayrı hikayeler yaşayan bu insanların ortak bir yönü vardır ki, kendileri bilmeseler de feleğin çemberinden geçmek üzerelerdir.



 



Serinin üçüncü filmi işte bu feleğin çemberinden geçme hikayesini anlatmaktadır. Hatta sadece Firuzan ve Hüseyin için değil, tüm kahramanlarımız için kaderin karşısında sınav verme zamanıdır ve artık Geyikli’de festival zamanıdır.



 



‘Eyyvah Eyvah 3’, yarın akşam saat 20.00’de TV’de ilk kez Show TV’de!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin