Sinemada devrim yaratan Matrix serisinin yeni filmi Resurrections'i ilk izleyenler yorumladı

Vizyoner sinemacı Lana Wachowski sinemada bir türün yeniden tanımlanmasını sağlayarak çığır açan serinin uzun zamandır beklenen bir sonraki bölümü “Matrix Resurrections”la bir kez daha sinemaseverlerin karşısında. Yeni film, ilk filmlerin yıldızları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'u ün kazandırdıkları, ikonik Neo ve Trinity rollerinde yeniden bir araya getiriyor. MedyaTava muhabiri Gizem Ertürk 24 Aralık Cuma günü izleyiciyle buluşacak filmi basın gösteriminde izledi ve ilk yorumları aldı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Sinemada devrim yaratan Matrix serisinin yeni filmi Resurrections'i ilk izleyenler yorumladı

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

Mavi hap mı kırmızı hap mı?

Reeves, bir zamanlar insanlığın kurtarıcısı olmak için Matrix'ten kurtarılan ve hangi yoldan gideceğini seçmek zorunda kalacak olan Thomas Anderson/Neo ikili rolünü yeniden üstleniyor.

Moss ise ikonik savaşçı Trinity'yi canlandırıyor… yoksa o, banliyöde yaşayan, süper güçlü motosikletlere meraklı bir eş ve üç çocuk annesi Tiffany mi?

İlk 1999 yılında vizyona girdiğinde sinema tarihinde çığır açan Matrix 22 yıl sonra geri döndü. Akabinde vizyona giren  Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions ile üçlemeyi tamamlayan seri yıllar sonra hayranlarına sürpriz yaparak 4. filmi armağan etti. Pandemi nedeniyle çekimleri uzun süredir sekteye uğrayan yapım nihayet 24 Aralık Cuma günü gösterime giriyor.

Sinemada devrim yaratan Matrix serisinin yeni filmi Resurrections'i ilk izleyenler yorumladı

İşte basın gösterimi sonrası ilk yorumlar...

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin