Sinema TV Film Festivali'ne Antidepresan sponsoru oldu

İstanbul Film Festivali’nde özel bölüm olarak yer alan Antidepresan bölümü bu yıl SinemaTV sponsorluğunda festival takipçileriyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Sinema TV Film Festivali'ne Antidepresan sponsoru oldu

Antidepresan bölümündeki film seansları öncesinde ve sonrasında film müzikleri repertuvarına sahip Sinema TV Trio’su, festival seyircilerine keyifli müzikdinletileri sunacak. Müzik dinletilerinin yanı sıra festival biletini gösteren herkese dağıtılacak içi şekerleme ve çikolata dolu antidepresan kutuları da izleyiciler için hoş bir sürpriz olacak.



Antidepresan bölümünün diğer bir sürprizi de 6 Nisan Cumartesi günü, ilk uzun metrajlıfilmi Eyvah ile festivalde yer alan yönetmen Jan Ole Gerster ve Montreuil Kraliçesi /Queen Of Montreuil filminin yönetmeni Solveig Anscpach´ı festival izleyicileriyle buluşturması olacak.





Festival izleyicilerinin oldukça keyifle takip edecekleri Antidepresan bölümünde Roman Coppala´nın yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Erkek Aklı / A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III, Ben Wheatley‘in yönetmen koltuğunda oturduğu Garip Turistler / Sightseers, Wayne Blair’ın gerçek bir öyküden esinlenerek beyazperdeye taşıdığı ve ilk gösterimi Cannes’da yapılan The Sapphires, yönetmen Mika Kaurismäki´nin en başarılı filmi sayılan Kuzeye Giden Yol / Road North, Dan Mazer´in bu hareketli filmi Bu Aşk Fazla Sürmez / I Give It A Year, Benoît Delépine & Gustave Kervern’ın Zıt Kardeşler / Le Grand Soir filmi, Çekyönetmen Hrebejk´in son filmi Kutsal Dörtlü / The Holy Quaternity, Tudor Giurgiu´nun Salyangozlar ve İnsanlar / Of Snails and Men filmleri sinemaseverlerle buluşacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin