Sinema salonunu ünlü oyuncu açtı

Mersin'in yeni sinema salonunun açılışına Türkan Şoray da katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sinema salonunu ünlü oyuncu açtı

Türk sinemasının Sultan'ı olarak anılan ünlü oyuncu Türkan Şoray, CEFIC tarafından yönetilen Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’nde hizmete sunulan Cinemarine’nin açılışına katılmak üzere Mersin’e geldi. 



Bünyesindeki 10 salon ve bin 200 koltuk kapasitesi ile Mersin’in en büyük sinema kompleksi olma özelliğini taşıyan Cinemarine’nin açılışına Türkan Şoray’ın yanı sıra Mersin Vali Yardımcısı Ayhan Bayhan, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz ve merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da katıldı.



Vali Yardımcısı Bayhan, açılışta yaptığı konuşmada, sinemanın en önemli kitle iletişim araçlarından biri olduğunu belirterek, Cinemarine sinema salonlarını Mersin halkının hizmetine sunan tüm yetkililere teşekkür etti.



Türkan Şoray ise halkın kendisine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, yeni filminin galasını Mersin Cinemarine’de yapacağını söyledi.



AVM müdürü Levent Özer’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışta ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı Milli Kütüphane Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen “Eski Türk Filmleri Afişleri Sergisi” de yer aldı. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin