Sinem Kobal'ın o teklifi neden kabul etmediği ortaya çıktı!

Kobal, 'Acı Tatlı Ekşi' filmi için gelen rol teklifini geri çevirmişti...

Google Haberlere Abone ol
Sinem Kobal'ın o teklifi neden kabul etmediği ortaya çıktı!

Şu günlerde gelen teklifleri değerlendiren Sinem Kobal, senaryosunu Buğra Gülsoy'un yazdığı aşk filmi "Acı Tatlı Ekşi"nin hikayesini çok beğenmiş ancak senaryoyu inceleyince rolü kabul etmemişti. Andaç Haznedaroğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu film için önerilen Duru karakterini Kobal'ın neden istemediği ortaya çıktı.



Kobal'ın bir Kore projesinden ülkemize uyarlanan filmdeki kadın başrol oyuncusunun senaryodaki rolünü az bulunca projeyi kabul etmediği öne sürüldü. Öte yandan Kobal'ın "Bana uygun değil" dediği Duru rolünü Özge Özpirinçci'nin kabul ettiği ortaya çıkmıştı.



Kore yapımının haklarını elinde bulunduran BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği filmde aynı zamanda senaryoyu kaleme alan Buğra Gülsoy ise Murat isimli bir aşçıyı canlandırıyor. Senaryoda üniversitede öğrenim gören Duru ise hiçbir şeyi beğenmediği için ondan çok hoşlanan Murat yaptığı domates çorbası başta olmak üzere pişirdiği tüm yemekleri genç kadına beğendirmeye çalışıyor. Derken ikilinin yolları Duru'nun hayallerinin peşine gitmek için başka şehre gitmesiyle ayrılıyor. Yıllar sonra Murat'tan Duru'ya çok ilginç bir teklif geliyor; nikah şahidim olur musun?



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin