Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun büyük mutluluğu! Leyla bebek dünyaya geldi

Sinem Kobal ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Kenan İmirzalıoğlu, bebek sevinci yaşadı. 'Lalin' isminde kızları bulunan çiftten Kobal, ikinci kez kız bebek dünyaya getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun büyük mutluluğu! Leyla bebek dünyaya geldi

Kenan İmirzalıoğlu ile 6 yıl önce nikah masasına oturan ünlü oyuncu Sinem Kobal, 2020 yılında kızı Lalin'i kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten müjdeli bir haber daha geldi.

Kobal ve İmirzalıoğlu, ikinci bebeklerini bu sabah kucaklarına aldı. Ünlü oyuncu ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çift kızlarına Leyla ismini verdi.

Sinem Kobal Anneler Günü'nde bu fotoğrafı paylaşıp takipçilerine sürpriz yapmıştı.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun büyük mutluluğu! Leyla bebek dünyaya geldi

'ALLAH HERKESE NASİP ETSİN'

Daha önce anne ve baba olmanın güzelliklerinden bahseden ikili, "Bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi... Allah herkese nasip etsin inşallah." ifadelerini kullanmıştı.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun büyük mutluluğu! Leyla bebek dünyaya geldi - Resim : 2

'GÖZLERİYLE HERKESİ AZARLAYABİLİR'

"Lalin annesinin kopyası." diyen Kenan İmirzalıoğlu, "Yüz hatlarını Sinem'e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor." şeklinde konuşmuştu.

'BÜYÜDÜKÇE BAKIŞLARI DEĞİŞİYOR'

Kızları Lalin'in fiziksel olarak herkesten bir parça aldığını belirten Sinem Kobal, "Büyüdükçe bakışları değişiyor. 'Bazen içinden Kenan bakıyor' diyorum, bazen bakıyorsun kendi annemi ve babamı görüyorum. Çok garip bir şey, acayip..." demişti.

Çocuklarını gözleri gülerek anlatan ikili, "Lalin iyi ki var, o bizim en güzel parçamız..." ifadelerini kullanmıştı.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun büyük mutluluğu! Leyla bebek dünyaya geldi - Resim : 3

'DAHA LALİN'İ BİTİRMEDEN BAŞKA ÇOCUĞA GEÇTİNİZ'

Gazetecilerin, "Kalabalık bir aileniz olur mu?" sorusuna yanıt veren İmirzalıoğlu, "Arkadaşlar daha Lalin'i bitirmeden, hemen başka çocuğa geçtiniz." diyerek, kahkaha atmıştı.

'ANNESİYLE KARAR VERİR'

Kenan İmirzalıoğlu, "Kızınız Lalin için bir sosyal medya hesabı açma planınız var mı?" sorusuna da yanıt vermişti.

İmirzalıoğlu, "Annesi ile beraber verecekleri bir karar ancak daha yaşı ufak. Kendisi kullanana kadar açma taraftarı değilim. Benim hesabımı soracak olursanız da ben sosyal medyayı pek sevmiyorum. Bu sebeple kullanmıyorum." demişti.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun büyük mutluluğu! Leyla bebek dünyaya geldi - Resim : 4

'MUHTEŞEM BİR ANNE OLDU'

Kenan İmirzalıoğlu, kızıyla ilgili, "Genel olarak annesine benziyor ama içerden bir Kenan bakıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Eşinin çok iyi bir anne olduğunu da sözlerine ekleyen ünlü oyuncu, "Çok şükür sağlığı ve keyfi yerinde. Sinem, nazar değmesin muhteşem bir anne oldu. Böyle de devam eder diye düşünüyorum." demişti.

'KISKANMIYOR DEĞİLİM'

Daha önce de samimi bir itirafta bulunan Kenan İmirzalıoğlu, "Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum." şeklinde konuşmuştu.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun büyük mutluluğu! Leyla bebek dünyaya geldi - Resim : 5

HAYALİNDEKİ EVİ BULDU

Öte yandan evlendikleri günden itibaren Emirgan'da yaşayan çift, ikinci bebek haberinin ardından evlerini değiştirme kararı almıştı. Bahçesinin küçük olması sebebiyle daha büyük bir arayışa giren Kenan İmirzalıoğlu, aradığı evi Zekeriyaköy’de bulmuştu.

Eşi ve çocuklarının rahat etmesi için masraftan kaçınmayan ünlü oyuncunun, o bölgede oturan oyuncu arkadaşı Aras Bulut İynemli’den de yardım aldığı öğrenilmişti. Ünlü çiftin eşyaları Emirgan’daki evlerinden nakliye araçlarıyla taşınırken objektiflere yansımıştı.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun büyük mutluluğu! Leyla bebek dünyaya geldi - Resim : 6

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin