Sinem Kobal, Arda Turan sorusuna ne yanıt verdi?

Ünlü oyuncu, Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi'nin söyleşisine katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sinem Kobal, Arda Turan sorusuna ne yanıt verdi?

Sinem Kobal geçen günlerde Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi'nin söyleşisine katıldı ve gençlerin hakkında merak ettiği sorulara yanıt verdi.



tv100'de ekrana gelen Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Duymadık Demeyin programının haberine göre; 'Dadı' dizisiyle 13 yaşında profesyonel oyunculuğa adım atan güzel oyuncu, son yıllarda reyting canavarına yenilen dizileriyle ilgili gelen soruya şu yanıtı verdi:



"Baktığınız zaman başarıyı size getiren şey aslında korkmamak ve cesaret edebilmek. Yaşayacağımız her başarısızlık aslında bizi başarıya biraz daha yaklaştırıyor. Hayat tamamen tecrübe ve kendimize kattıklarımızla yol almayı bize vadediyor. Bu yüzden hayatta her zaman iyi, kötü, başarı, başarısızlık, mutluluk ve mutsuzluğun hepsinin birbirini beslediğini düşünüyorum."



Yakışıklı aktör Kenan İmirzalıoğlu ile 3 yıldır evli olan 31 yaşındaki Sinem Kobal, öğrencilerin özel hayatıyla ilgili sorularına da yanıt verdi.



ÖĞRENCİ: Kenan (İmirzalıoğlu) beyle nasıl tanıştınız?

SİNEM KOBAL: Valla o kadar detaya girmeyi düşünmüyorum deyip… Çok şükür arkadaşlar…. Hayat sevince güzel arkadaşlar… Çok şükür… İnşallah her biriniz gönlünüzün ruhunuzun eşini bulursunuz diyeyim… Amin.



ÖĞRENCİ: Kenan bey telefonunuzda ne diye kayıtlı?

SİNEM KOBAL: Bu bana kalırsa sevinirim ama güzel soru... Güzel sıkıştırdın.



Ünlü oyuncu, üniversite öğrencileriyle yapmadan ölmek istemediği hayalini de paylaştı.



ÖĞRENCİ: “Yapmadan ölmem” dediğiniz şey?

SİNEM KOBAL: “Yapmadan ölmem” dediğim şey; camdan atlamak istiyorum. İddialı biraz değil mi? Gerçekten o serbest düşüş… O anı deneyimlemek istiyorum. Ne zaman buna cesaret ederim, yaparım bilmiyorum arkadaşlar ama yaparsam muhtemelen sizinle paylaşırım.



Sinem Kobal hayattaki en büyük pişmanlığı konusunda gelen soruya da çok çarpıcı bir yanıt verdi.



ÖĞRENCİ: Hayattaki en büyük pişmanlığınız ne?

SİNEM KOBAL: Hayatın hep pozitif tarafından bakmaya çalışıyorum. Olumlu olumsuz yaşadığımız her şeyin bize bir şeyler kattığını düşünüyorum. O yüzden daha çok pozitif şeylere yönelmeye çalışıyorum. O yüzden çok büyük “Öyle pişmanlıklarım var, böyle pişmanlıklarım var” diyeceğim bir şey yok açıkçası… Bu bakış açısını benimsediğim için…



Çocuk yaşlarda şöhret olan Sinem Kobal, gelen bir soru üzerine “ünlü olmak benim hayatımda tercih ettiğim bir şey olmadı” dedi.



Kobal, sözlerine şöyle devam etti:



"Ünlü olmak bir şekilde bizim tercih ettiğimiz bir şey olmuyor. Benim hayatımda tercih ettiğim bir şey olmadı. Bir şekilde kendi yaptığımız mesleğimizin getirisi olarak göz önünde olmak ve bunun nasıl bir şey olduğunu yaşarken keşfetmek demek oldu. Bu anlamda tabii ki zorlukları var. Bir kere birçok özgürlüğünden fedakârlık etmek zorundasın. Bu anlamda mesleğimizin en zor yanlarından birinin bu olduğunu düşünüyorum. Sevgiyi hissetmek, güzel yanlarını hep konuşuyoruz. Birçok insana ulaşmak, birçok kişinin kalbine ruhuna, hayatına değmek, sevgiyi paylaşmak çok kıymetli..."



Söyleşi sırasında Sinem Kobal’a bir öğrencinin Arda Turan ile geçmişte yaşadığı ilişkiden pişmanlık duyup duymadığını sorduğu da öğrenildi. Söyleşi kaydında yer verilmeyen bu anlarda Sinem Kobal’ın üniversiteli gence tepki göstermeden nazikçe "bu soruyu geçiyorum" dediği ifade edildi.



Sinem Kobal, Arda Turan sorusuna ne yanıt verdi?



Sinem Kobal, Arda Turan sorusuna ne yanıt verdi? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin