Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta kimi destekleyeceği belli oldu iddiası. tv100 canlı yayınında açıkladı

Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ile bir saat görüştü. Siyasal İletişimci Ferhat Murat, tv100'de yayınlanan Özgür İfade programında, Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı’na desteğini yarın açıklayacağını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta kimi destekleyeceği belli oldu iddiası. tv100 canlı yayınında açıkladı

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. Kritik seçimler öncesi ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceği merak konusu oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşürken Recep Tayyip Erdoğan da İstanbul Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ile bir saat toplantı yaptı.

Erdoğan-Oğan görüşmesi sonrasında her hangi bir açıklama yapılmadı.

Siyasal İletişimci Ferhat Murat, tv100'de yayınlanan Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programında, Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı’na desteğini yarın açıklayacağını duyurdu.

Murat'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Yarın sayın Sinan Oğan bugünkü görüşme sonrasında Cumhur İttifakı’na desteğini açıklayacak. Çok büyük ihtimalle yarın olmazsa bir sonraki gün Cumhur İttifakı’na destek verdiğini açıklayacak. Kendi görüşünün Cumhur İttifakı yönünde olduğunu ifade edecek"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin