Sinan Oğan Kılıçdaroğlu'ndan makam talep etti iddiası. ABB Başkanı Mansur Yavaş Açıkladı: Sinan Oğan bey, Sayın Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu, aksi halde tabanımı ikna edemem dediniz

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, “Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı” ifadelerini kullanmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Sinan Oğan'a yanıt geldi; "Hayır Sinan Oğan bey, Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu..." Bu sözlere Oğan'dan yanıt gecikmedi...

Google Haberlere Abone ol
Sinan Oğan Kılıçdaroğlu'ndan makam talep etti iddiası. ABB Başkanı Mansur Yavaş Açıkladı: Sinan Oğan bey, Sayın Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu, aksi halde tabanımı ikna edemem dediniz

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, “Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı” ifadelerini kullanmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Sinan Oğan'a yanıt geldi; "Hayır Sinan Oğan bey, Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu..."

Sinan Oğan, TRT'de yayımlanan programda konuştu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Oğan, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan talebi olmadığını söyleyerek, “Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı” dedi.

Sinan Oğan'a yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Sosyal medyada Sinan Oğan'ı etiketleyerek yanıt yazan Yavaş, "Hayır Sinan Oğan bey, sayın Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu" diye yazdı.

Yavaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Hayır Sinan Oğan bey, sayın Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu. Hem de "Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem" dediniz. Cumhur İttifakı'ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum."

 

SİNAN OĞAN'DAN CEVAP GELDİ

CNN Türk canlı yayınında konuşan Oğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'Kemal Kılıçdaroğlu'ndan makam talebi' olduğu yönündeki açıklamasına şöyle yanıt verdi:

"Sayın Yavaş benim dostumdur. Bu seçim sürecinde de kamuoyuna deklare ettiğim fikirlerim vardı. Eğer Yavaş aday olsaydı, ben aday olmayacaktım. Eğer bir Türk milliyetçisi aday olsaydı, ben aday olmayacaktım. Ben 3 sene önce 'Bir Türk milliyetçisi aday olursa ben aday olmayacağım' dedim. Ve Türk milliyetçilerini adaysız bıraktılar. Ben 3 yıldır bu yönde çalışmalarımı sürdürüyorum. Sinan Oğan gönüllüleri bizim 3 yıldır ne yaptığımızı gayet iyi biliyor. 3 sene boyunca toplantılar yaptım. Orada bunları anlatmıştım, Siyasetin merkezine Türk milliyetçilerini oturtmalıyız ve HDP'yi Türk siyasetinin merkezinden uzaklaştırmalıyız. Biz bunları başardık."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin