Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş'la yaptığı görüşmeyi anlattı. Oğan'ın, Kılıçdaroğlu'na sorduğu soru kararını etkilemiş

TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunun ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş'la yaptığı görüşmeyi anlattı. Oğan'ın, Kılıçdaroğlu'na sorduğu soru kararını etkilemiş

TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan, Habertürk yayınında Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ilk turu sonrasında yaşananları anlattı.

"BENİ İKNA EDECEK CEVAP VEREMEDİ"

Oğan "Sayın Kılıçdaroğlu ile biz görüştük. Sayın Erdoğan'la görüşmeden önce. Ben sayın Mansur Yavaş ve sayın Kılıçdaroğlu ile yemek yedik. O yemekte şunu sordum 'Parlamante çoğunluğu sizde değil, bu ülke krize girer, nasıl aşacaksınız?' Sayın Kılıçdaroğlu beni ikna edecek cevap veremedi." dedi.

"PARLAMENTOYU ALAMAMAK BECERİKSİZLİK DEMEK"

"Parlamento çoğunluğunu alsaydı Millet İttifakı HDP'den bağımsız bir yapı oluşturabilirdi" diyen Oğan "Sen parlamento çoğunluğunu alamamışsın. Tek başına bu bile sayın Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'ndaki genel başkanların tamamının istifa etmesi için yeterli sebeptir. Çoğunluğu alamıyorsanız şapkanızı önünüze koyun tez zamanda o koltukları başkalarına bırakın. Parlamentoyu alamamak beceriksizlik demek." ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin