Sinan Oğan Ankara'da oyunu kullandı: Ülkemize istikrarı getireceğini ümit ediyorum

Seçimin birinci turunda ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak yarışan Sinan Oğan ikinci turda Ankara'da oyunu kullandı. Oğan, "Bu seçimin ülkemize istikrarı getireceğini, milletimizin katkısının olacağını ümit ediyorum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Oğan Ankara'da oyunu kullandı: Ülkemize istikrarı getireceğini ümit ediyorum

Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan, Ankara'da oyunu kullandı. Oy verme işlemini tamamlayan Oğan, değerlendirmelerde bulundu.

Oğan'ın açıklamaları:

Seçim ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bu seçimin ülkemize istikrarı getireceğini, milletimizin katkısının olacağını ümit ediyorum.

Bu seçim bize insanları linç etmenin ne kadar yanlış olduğunu, insanların demokratik haklarını bir mahalle baskısı kurarak elinden almanın hangi sonuçları doğuracağını göstermesi açısından önemlidir.

Bir kez daha buradan Sayın Meral Akşener'e yapılan bu linç kampanyasını kınadığımı, Sayın Muharrem İnce'nin seçimden çekilmesine vesile olan linç kampanyasını kınadığımı, depremzedeler farklı tercihlerde bulundu diye linçlemeye cürret edenleri kınadığımı ve bize, aile dönük linçleme kampanyalarını kınadığımı ifade etmek istiyorum.

 Bu seçim sanırım diğer seçimlerden farklı olarak bu linç kültürünün demokrasimiz için ne kadar tehlikeli olduğunu göstermesi açısından önemli olacaktır. 

Etiketler sinan oğan ankara
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin