Sinan Akçıl'dan yıllar sonra gelen 'Hadise' açıklaması: O şarkı söylemesin diyenler trend 1 listelerine baksın

Sinan Akçıl ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kadir Çetin'in "KafADA Sorular" adlı YouTube programına konuk oldu. Kadir Çetin'in Hadise şarkı söylemene karşı çıkmıştı demesi üzerine Sinan Akçıl "Bitmiyordu bu Hadise konusu. O şarkı söylememi istemeyenler trend 1 listelerine baksınlar" ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl'dan yıllar sonra gelen 'Hadise' açıklaması: O şarkı söylemesin diyenler trend 1 listelerine baksın

Sinan Akçıl ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kadir Çetin'in "KafADA Sorular" adlı YouTube programına konuk oldu. Kadir Çetin'in Hadise şarkı söylemene karşı çıkmıştı demesi üzerine Sinan Akçıl "O şarkı söylememi istemeyenler trend 1 listelerine baksınlar" ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl'dan yıllar sonra gelen 'Hadise' açıklaması: O şarkı söylemesin diyenler trend 1 listelerine baksın

ŞARKI SÖYLEMESİN DİYENLER TRENDLERE BAKSIN

Kadir Çetin'in Hadise şarkı söylemene karşı çıkmıştı denilince Akçıl, "Bitmiyordu bu Hadise konusu! Evet öyle bir şey olmuştu iyi hafıza bravo, şimdi de o şarkı söylememi istemeyenler trend 1 listelerine baksınlar" dedi.

HAK ETTİĞİM DEĞERİ GÖRDÜM

Sinan Akçıl şarkı söyledikten sonra hayatında ne değiştiğinin sorulmasına ise, "Türkiye'de şöyle bir şey var. Sibel Can şarkı söylüyorsa şarkıyı Sibel Can yazmış bestelemiş zannediyor Türk halkı, arka plana bakmıyor. Solist olduktan sonra 'Aa bu şarkı da mı senindi' diyorlar. Şarkı söylemeye başladıktan sonra geçmişte yaptığım işler de değer görüyor. Hande Yener'in gazlamasıyla 2011'de bu adımı atmamış olsaydım ne bu kadar değer görürdüm, ne sokakta bana karşı bu kadar sevgi olurdu" cevabını verdi. 

Sinan Akçıl'dan yıllar sonra gelen 'Hadise' açıklaması: O şarkı söylemesin diyenler trend 1 listelerine baksın - Resim : 2

İZEL VE HANDE YENER İKİ DÖNÜM NOKTAM

Kadir Çetin'in dönüm noktan ne oldu sorusu üzerine Akçıl, "Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki yalısından ayrıldıktan sonra İzel'in bütün albümünü 19 yaşındaki bana güvenip teslim etmesi birinci dönüm noktam oldu. İkinci dönüm noktam ise Hande Yener'in bana "Atma" şarkısını birlikte söyleyelim demesi ile şarkıcılığa adım atmam oldu" dedi.

LÜKS ARABAMLA DURUP OTOBÜSTEKİLERİ GÖRÜNCE KÖTÜ OLDUM

Akçıl, şöhretin ağırlığını açıklayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

Şöhretten bazı zamanlarda sıkılmaya başladım. Kötü bir anımda bile gülmek zorunda kalmak, mutluymuş gibi görünmek beni sıkıyor. Mesela çok lüks bir araba kullanmak istemiyorum, dikkat çekmek istemiyorum. Eskiden çok lüks bir arabam vardı kırmızı ışıkta durdum, yandaki otobüsteki insanları görünce kendimi çok kötü hissettim. Bu tarz sınırlamalarda geliyor şöhretle aslında. Radyoda şarkımı duyuyorum elimi kalbime koyup şükrediyorum, hala beni seviyorlar, ya bir gün istemezlerse yaptıklarımı diye düşünüp, 'İyi ki varlar' diyorum. 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin