Sinan Akçıl: Bırak olmayı, aşıyı içeceğim

Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde Number1 Türk Fm ile NR1 Türk Tv’de Kadir Çetin’in sunduğu arabada gerçekleştirilen Ford “In a Car” programına konuk oldu. Sinan Akçıl programda aşıyla ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Akçıl: Bırak olmayı, aşıyı içeceğim

Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde Number1 Türk Fm ile NR1 Türk Tv’de Kadir Çetin’in sunduğu arabada gerçekleştirilen Ford “In a Car” programına konuk oldu. Kadir Çetin’in sorularına yanıt verdi.

"Sanat dünyasından arkadaşların var mı?" sorusuna Sinan Akçıl, "Mustafa Ceceli ve Murat Dalkılıç ile aram iyi. Ebru Gündeş büyük sırdaşım. İrem Derici var zaman zaman ona kızıyorum sonra düzeliyor. Demet Akalın ile ilişkimiz inişli çıkışlı. Bir kaç lise arkadaşım var onlarla daha rahat konuşuyorum tabii" dedi.

Sinan Akçıl programda ayrıca "Şarkıları bana bakan bu nasıl yazmış diyor. Dışardan bakınca çok pozitifim enerjim yüksek. Çünkü pozitif enerji çekmek istiyorum. İçimi bilmiyorlar. Yılların birikimi bir çok acım var. Buzdağı gibi bir şey var içimde, dışardan görünmüyor. Bu şarkılarda öyle çıkıyor. Sonsuz mutluluk diye bir şey yok. Mutlu olmak için bazı acıları çekmek gerekiyor. Sonsuz mutsuzluk de yok. İkisini dengelemek lazım" dedi.

Sinan Akçıl: Bırak olmayı, aşıyı içeceğim

"Son günlerde aşı tartışması yaşanıyor senin bununla ilgili düşüncen ne? Bazıları Çin aşısı olmam Alman aşısı olurum diyor, bazıları Alman aşısı olmam Çin aşısı olurum diyor, bazıları hiç aşı olmam diyor. Sen ne düşünüyorsun?" sorusuna ünlü popçu, “Aşı çıksın bırak olmayı, içerim. Resmen içeceğim aşı bir an önce çıksın, aşımızı olalım eski günlerimize geri dönelim. Konserlerde insanlarla tekrar buluşalım. Hayatımız normale dönsün yeter ki aşı çıksın hangi aşı çıkarsa çıksın hemen olacağım" cevabını verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin