Simit devine de onay çıktı. SPK halka arz talebini onayladı: DMR Unlu Mamuller (Simit Sarayı) halka arz için talep toplayacak, Simit Sarayı kaç lot verecek? Fiyatı ne kadar

Borsa İstanbul'da bir şirket daha halka arz için talep toplayacak. SPK tarafından yayımlanan bültene göre DMR Unlu Mamuller yani Simit Sarayı halka arz hisse fiyatı açıklandı. Küçük yatırımcılar kime kaç lot düşecek sorusunun cevabını arıyor. İşte Simit Sarayı talep toplama detayları.

Google Haberlere Abone ol
Simit devine de onay çıktı. SPK halka arz talebini onayladı: DMR Unlu Mamuller (Simit Sarayı) halka arz için talep toplayacak, Simit Sarayı kaç lot verecek? Fiyatı ne kadar

Borsa İstanbul'da küçük yatırımcıları heyecanlandıran bir halka arz haberi daha geldi. SPK tarafından yayınlanan bültene göre DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. (Simit Sarayı) halka arzı onaylandı.

Alınan bilgilere göre Simit Sarayı halka arz hisse fiyatı 10,24 TL olarak belirlendi. A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde halka arz olacak Simit Sarayı Yıldız Pazar'da işlem görecek. 

Simit Sarayı kime kaç lot düşecek, talep toplama ne zaman başlayacak sorularının da cevapları belli oldu.

21-22 EYLÜL'DE TALEP TOPLANACAK

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Şirket'in 110,3 milyon TL olan sermayesinin 185,3 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 75 milyon TL payın satışı yapılacak. DMR Unlu Mamuller'in halka arz fiyatı SPK tarafından açıklanan bültende pay başına 10,24 TL olarak belirlendi. Şirketin toplam değeri 1 milyar 897 milyon lira ve halktan toplanacak miktar ise 768 milyon lira olacak.

Açıklanan bilgilere göre Simit Sarayı talep toplama tarihleri 21 - 22 Eylül olarak belirlendi. Halka arz hisse fiyatı da 10,24 lira olacak. Tahsilat planında ise Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar: %54, Şirket Çalışanları: %2, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar: %29, Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılar: %15 olarak belirlendi.

Yapılan tahminlere göre bireysele eşit dağıtılacak lotlar yatırımcı başına 16-18 olarak tahmin ediliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin