Silahını çekti, AVM kafeteryasında tartıştığı kişiyi öldürdü

Bir AVM'nin kafeteryasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Yaşanan olayda 27 yaşındaki D.Y. isimli bir kişi belindeki silahı çıkararak tartıştığı Erdal Kabasakal'ı vurdu ve kaçtı. Kabasakal hastaneye sevk edilirken hayatını kaybetti, D.Y. ise daha sonra polise teslim oldu.

Google Haberlere Abone ol
Silahını çekti, AVM kafeteryasında tartıştığı kişiyi öldürdü

Kastamonu'da Erdal Kabasakal isimli bir kişi, alışveriş merkezinin kafeteryasında tartıştığı 27 yaşındaki D.Y. tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

Olay saat 22.00 sıralarında, İnönü Mahallesi Halil Rıfat Paşa caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin kafeteryasında meydana geldi. Erdal Kabasakal ve D.Y., kafeteryada henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Yaşanan gerginlik sırasında belinden tabancasını çıkaran D.Y., çevredekilerin korku dolu bakışları arasında ateşledi.

Kurşunların isabet ettiği Kabasakal, kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli bölgeden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kabasakal, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği sırada yolda hayatını kaybetti. Olay sonrası D.Y., polise giderek teslim oldu. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA
Etiketler cinayet avm silah
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin