Sıfır otomobilde 180 bin TL indirim kararı aldılar. Otomobilde kampanyalar başladı. Toyota hem indirim yaptı hem de sıfır faizle kredi vermeye başladı

Yıl sonu yaklaşırken otomobil firmaları 2023 satış hedefini tutturmak için kampanya başlattılar. Bununla ilgili ilk adımı Toyota Türkiye yaptı ve 180 bin liraya varan indirim yaparak 12 ay sıfır faizle otomobil satışı yapmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Sıfır otomobilde 180 bin TL indirim kararı aldılar. Otomobilde kampanyalar başladı. Toyota hem indirim yaptı hem de sıfır faizle kredi vermeye başladı

Kampanyayla ilgili duyuruyu gazeteci Emre Özpeynirci sosyal medya hesabından duyurdu.

Peynirci yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Üretici destekleriyle kampanya Geçen hafta üstüne basarak, "Türkiye'de vatandaşların otomobil alabilmesi için ya üreticiler destek çıkacak, ya da matrahlar güncellenecek" yorumunu paylaşmıştım.

Şimdi görüyorum ki Toyota gibi geçtiğimiz aylarda yeterli araç bulamadığı için satışları oldukça gerileyen markalar, kayıplarını geri alabilmek adına özel üretici destekleri ile kampanyaları devreye sokuyor.

Açıkçası üretici desteği olmasa bunu yapamayacakları açık.

Örneğin Toyota, bu desteği indirim veya sıfır faiz olarak yansıtmış.

Corolla modelinde 180 bin TL'ye varan indirim veya 250 bin kredi için 12 ay vadede sıfır faiz sunulmuş.

Böylece Corolla Vision MDS modeli ÖTV muaf (engelli) sınırına gerilemiş. Corolla Cross, Yaris Cross ve Hilux modelleri için de yine 250 bin TL için 12 ay sıfır faiz imkanı sağlanmış.

Toyota açıklama yaptı

Toyota sök konusu kampanyayla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada "İndirimli fiyat ve %0 faiz kampanyaları birlikte kullanılamaz" denildi ve ayrıntı verildi. İşte o duyuru.

lgili kampanya satışı yapılan Corolla modeli için bireysel müşterilerde Akbank tarafından sunulan 250.000 TL finansman tutarı , %0 faiz oranı ve 12 ay vadede, aylık toplam maliyet oranı %0,0935, efektif yıllık maliyet oranı %1,1282  ve tahsis ücreti kullandırım  tutarının 1438 TL (BSMV dahil) ödeme seçenekleri ile geçerlidir.

Kampanyada belirtilen finansman koşulları, anlaşmalı finans kuruluşunun belirlediği şartlarda geçerli olup, finans kuruluşu finansman sağlayıp sağlamamak konusunda serbesttir. Finans kuruluşunun başvuruyu reddetmesi ve finansman sağlamamasından Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. sorumlu değildir.

Tahsis ücreti, finansman sağlanması için bir kereye mahsus, kullandırılan kredi tutarının binde beşi + BSMV olacak şekilde sınırlandırılmıştır. İndirimli fiyat ve %0 faiz kampanyaları birlikte kullanılamaz. Kampanya stoklarla sınırlıdır.  Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. dilediği zaman kampanya şartlarını değiştirme veya kampanyayı tamamen sonlandırma hakkına sahiptir..İlanda yer alan modelin görsel ve donanımları Türkiye’de sunulan versiyonlardan farklılık gösterebilir. Bu modelin birleşik CO2 salımı 138 – 143 gr/km ve birleşik yakıt tüketimi 6,1 – 6,3 lt/100 km değerleri arasındadır.  Ödeme seçenekleri ve ayrıntılı bilgi Toyota Plazalar ve toyota.com.tr’de

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin