Sıdıka, Bayan Yanı'na kapak oldu

Mizah dergisi Bayan Yanı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü ve ikinci yaşını özel bir sayıyla kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
Sıdıka, Bayan Yanı'na kapak oldu

Bayan Yanı’nın bu özel sayısında, LeMan çizer- yazarlarının yanı sıra, mizah, sanat, edebiyat, basın ve siyaset dünyasından bir çok isim bir araya geldi. Ünlü çizer Latif Demirci ise Atilla Atalay'ın ünlü ev kızı karakteri Sıdıka’yı derginin kapağına uyarladı. Sıdıka, evinin penceresinden attığı ve her birinin üzerinde bir harf olan konfetilerle bu özel günü şenlendiriyor.



Ayrıca; sanatçı Nilüfer, Milletvekilleri Şafak Pavey ve Melda Onur, Tarihçi-yazar Ayşe Hür, yazarlar Özlem Kumrular, İnci Aral, Müge İplikçi, Kardeş Türküler ‘den Selda Öztürk, karikatür tarihçisi Turgut Çeviker, Defne İşcen, Fransız yazar Christine Van de Putte, Televizyoncu Ece Üner, gazeteci Şebnem İyinam dergideki sürpriz isimlerden bazıları.



Derginin erkek tarafında Behiç Pek, Bahadır Boysal, Doğan Pehlevan, Aslan Özdemir, Felat Delibalta, Tuncay Akgün ve Kemal Aratan yazı ve çizgileriyle yer aldılar.



Kız tarafında ise; Ramize Erer, İpek Özsüslü, Betül Yılmaz, Feyhan Güver, Gülay Batur, Elif Nurşad, Nurgül Kaan, Pelin Arıner, Raziye İçoğlu, Ezgi Aksoy, Duygu Yavuz, Katina Karanikola, Zehra Ömeroğlu, Ayşe Özer, Sibel Bozkurt, Fatima Yıldız Erkan çizgileri ve yazılarıyla bu sayıya imza attılar.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin