Siccin 5, Avrupa'da vizyona giriyor!

Avrupa'da 5 ülkede 43 salonda izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Siccin 5, Avrupa'da vizyona giriyor!

Alper Mestçi’nin son filmi 'Siccin 5' 517.580 biletli seyircisiyle yeni rekorlara imza attı. Muhteşem Tözüm’ün yapımcılığını üstlendiği, Siccin serisinin en çok izlenen filmi olan Siccin 5 tüm zamanların Ağustos ayında vizyona giren en çok izlenen yerli filmi de oldu.



Alper Mestçi’den kariyer rekoru



Musallat, Musallat 2: Lanet, Siccin, Siccin 2, Üç Harfliler 3: Karabüyü,  Siccin 3: Cürmü Aşk, Siccin 4 ve Üç Harfliler: Beddua filmleriyle milyonlarca seyircisine sinemada korkuyu yaşatan Alper Mestçi, Siccin 5 filminin 517.580 biletli seyirci tarafından izlenmesiyle de kariyer rekorunu kırdı. Mestçi’nin kariyer rekoru daha önce 514.331 biletli seyirci sayısıyla Musallat 2: Lanet filmindeydi.



5 ülkede 43 salonda vizyonda



Gelen bunca rekorun ardından bir duyuru da Avrupa’daki takipçiler için yapıldı. Yurt dışında da sıkı bir takipçi kitlesi bulunan Siccin serisi Cinedex dağıtımıyla ilk kez Avrupalı sinemaseverle buluşacak. “Siccin 5” 12 Eylül itibariyle Almanya, Danimarka, Belçika, Hollanda ve Avusturya olmak üzere 5 ülkede 43 sinema salonunda “Bu Korkuyu Unutamayacaksınız”  sloganıyla gösterimde olacak.



Siccin 5, Avrupa'da vizyona giriyor!Siccin 5, Avrupa'da vizyona giriyor! - Resim : 2Siccin 5, Avrupa'da vizyona giriyor! - Resim : 3Siccin 5, Avrupa'da vizyona giriyor! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin