Show TV'nin yeni yarışması bu akşam başlıyor

'Ben Buradan Atlarım' yarışması bu akşam canlı ve ilk bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. İşte katılımcı kadrosu ve yayın saati..

Google Haberlere Abone ol
Show TV'nin yeni yarışması bu akşam başlıyor

Ünlülerin kuleden havuza hayatlarının atlayışını yapacakları, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği  “Ben Burdan Atlarım” bu akşam canlı yayınla Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.



18 ünlü yarışmacının katılacağı “Ben Burdan Atlarım”’da, yarışmacılar 3, 5, 7 ve 10 metrelik yüksekliklerden havuza atlayarak, jüriden puan almaya çalışacaklar. Yaklaşık bir aydır, tıpkı olimpiyatlara hazırlanan sporcular gibi çalışan ünlüler yer ve havuz idmanlarıyla “Ben Burdan Atlarım”a hazırlanıyorlar. 



İŞTE 10 HAFTA SÜRECEK OLAN “BEN BURDAN ATLARIM"IN YARIŞMACI KADROSU:



Asena (oryantal), Atilla Taş (şarkıcı), Bayhan (şarkıcı), Gökhan Taşkın (Flash TV Ana Haber Sunucusu), Günay Museyeva (model), Leyla Bilginel (oyuncu), Neslihan Önder (2007 Best Model of Turkey birincisi), Nur Gümüşdoğrayan (2004 Türkiye Güzeli), Önder Bekensir (iş adamı), Sema Çelebi (iş kadını), Semih Yuvakuran (eski milli futbolcu-teknik direktör), Semiha Yankı (şarkıcı-oyuncu), Serkan Tanırgan (2011 Best Model of Turkey birincisi), Prof.dr. Şener Üşümezsoy (jeoloji mühendisi), Timur Kunt (oyuncu), Tony Hill (fitness eğitmeni- yaşam koçu), Tuğba Özay (top model-şarkıcı), Verda Penso (sunucu)



Gamze Özçelik ve Mesut Bahtiyar’ın sunumuyla “Ben Burdan Atlarım” 12 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin