Show TV'nin yeni dizisi yarın akşam başlıyor!

'Çılgın Dershane' filminden uyarlanan dizi yarın akşam izleyici ile buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Show TV'nin yeni dizisi yarın akşam başlıyor!

Sinemada 2,5 milyon izleyici tarafından seyredilen 3 serilik 'Çılgın Dersane' filmi televizyon dizisi oluyor. Dizide; filmlerdeki Mojo, Fırıldak, Kurtdela, Doktor gibi eski karakterlerin yanısıra Bigboy, Astrolog, Jobs gibi yeni karekterde olacak.



Yapımını Aksoy Film yapımcılığını Faruk Aksoy’un yaptığı senaryosunu Selim Çiprut'un yazıp, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun üstlendiği dizi yarın akşam Show TV ekranlarında başlıyor.



Kadrosunda; Oğuz Peçe, Nil Keser, Paşhan Yılmazel, Merve Dizdar, Duygu Çetinkaya, Ozan Aydemir, Okan Karacan, Memduh Kızılkaya, Fatih Dogan, Buket Orhan, Yılmaz Bayraktar, Berrin Keklikler, Can Katarcıoğlu, Serena Yapaöz,Hande Erçel, Esin Çelik, Ferhat Yımaz, Yasemin Erkent, Mustafa Topaloglu, Tulug Çizgen, Recep Aktuğ, Sümer Tilmaç, Defne Yalnız, Nuri Gökasan, Vural Meliçtan, Berrin Arısoy, Ayhan Isık, Leyla Uner Ermaya, Serdar Bordanacı, Fikret Tiryaki, Cengiz Sezgin yer aldığı dizide Ayşen Gruda da konuk sanatçı olarak yer alıyor.



'Çılgın Dershane Üniversite' dizisinde, her yıl olduğu gibi bu yıl da bir  üniversiteyi kazanamayan Çılgın Dershane öğrencilerinin  başları aileleriyle belaya girer. Bu beladan kurtulmak için hep beraber çok iddialı bir çözüm bulurlar. Ancak bu çözüm başlarına, hiç ummadıkları  çok daha büyük ve komik  sorunlar açar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin