Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Oğlum ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte güne damga vuran yapımlar

Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı ismi kadrosunda buluşturan, Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Oğlum, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. Oğlum dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte, 9 Şubat 2022 Çarşamba gününün reyting sonuçları...

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Oğlum ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte güne damga vuran yapımlar

9 Şubat 2022 Çarşamba gününün reyting sonuçları açıklandı.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Oğlum, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyicinin karşına çıktı. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Oğlum dizisi, ilk bölümüyle; Total (Tüm Kişiler) kategorisinde dokuzuncu, AB'de altıncı ve 20+ABC1'de de sekizinci olarak ekran macerasına başladı.

KURULUŞ OSMAN ZİRVEDE

atv'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Kuruluş Osman, çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Kuruluş Osman, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle tüm kategorilerde birinci oldu.

SURVİVOR VE SADAKATSİZ ZİRVE TAKİBİNDE

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor ve Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, zirve yarışından kopmuyor.

Survivor All Star, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle; Total ve 20+ABC1'de ikinci olurken, AB'de ise üçüncü sırada yer aldı.

Sadakatsiz dizisi ise; AB'de ikinci olurken, Total ve 20+ABC1'de ise dördüncü sırada yer aldı.

FOX ANA HABER ZİRVEDE

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber; Total ve 20+ABC1'de üçüncü, AB'de dördüncü sırada yer alarak, günün yine en çok izlenen haber bülteni oldu.

KANUNSUZ TOPRAKLAR FİNAL YAPTI

FOX'ta yayınlanan yeni sezonun iddialı dizilerinden Kanunsuz Topraklar, dün akşam yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti.

Kanunsuz Topraklar dizisi final bölümüyle; TOTAL ve AB'de on ikinci, 20+ABC1'de ise onuncu olarak ekran macerasını tamamladı.

9 ŞUBAT 2022 ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Oğlum ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte güne damga vuran yapımlar

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin