Show TV'den 'Nene Hatun' açıklaması!

Show TV, 'Bugün Ne Giysem' programında Nene Hatun'a hakaret edildiği iddiasıyla ilgili olarak açıklama yaptı...

Google Haberlere Abone ol
Show TV'den 'Nene Hatun' açıklaması!

Show TV Kurumsal İletişim tarafından yapılan açıklama şöyle:



Bir süre önce, Show TV logolu televizyon kanalımızın başarılı yapımlarından biri olan ‘Bugün Ne Giysem’ isimli programın Nisan ayı içerisinde yayınlanan bir bölümünde, jüri üyelerinden Hakan Akkaya’nın bir yarışmacıya yönelik olarak “Buraya Nene Hatun gibi gelemezsin” şeklinde bir cümle sarf ettiği ve bu şekilde Nene Hatun’a hakaret edildiği yönünde bir iddia ortaya atılmış ve bu asılsız söylentinin kısa bir süre içerisinde özellikle sosyal medya üzerinden yayılması sağlanarak kamuoyu nezdinde gerek televizyon kanalımız ve gerekse jüri üyesi haksız tepkilere, protestolara ve tehditlere maruz bırakılmıştır. Kamuoyunun gerçek dışı bu söylem nedeniyle yanlış yönlendirildiği görülmekle iş bu açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur.



Kanalımızda nisan ayında veya başkaca bir ay içinde yayınlanan ‘Bugün Ne Giysem’ isimli programın herhangi bir bölümünde, Nene Hatun ile ilgili bu şekilde sarf edilmiş bir söz yer almamıştır. Bu iddia kötü niyetli kişiler tarafından ortaya atılmış tamamen gerçek dışı bir söylentiye dayalı olup, ard niyetli kişiler tarafından kamuoyu açıkça ve kasıtlı bir biçimde yanıltılmıştır.



Maksatlı olarak ortaya atılan, gerçek dışı söylem ve ithamlarla şirketimizi kamuoyu husumetine maruz bırakmayı amaçlayan, açıkça şirketimizi belli kesimlere hedef olarak gösterenler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını ve ortaya atılan bu iddianın tamamen gerçek dışı olduğunu sağduyulu kamuoyunun takdir ve bilgilerine sunarız. Saygılarımızla,


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin