Show TV 'Ne Münasebet' diyor!

Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Show TV 'Ne Münasebet' diyor!

Başrollerini Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in paylaştığı Show TV'nin yeni dizisi 'Ne Münasebet' 6 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.



Yapımcılığını ARC Film/ Fatih Enes Ömeroğlu'nun üstlendiği 'Ne Münasebet'in oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu (Demir) ve Pelin Akil'in (Nil) yanı sıra İnan Ulaş Torun (Necmi), Bengi İdil Uras (Çisil), Cihat Tamer (Hakkı), Ayşe Kökçü (Muazzez), Hakan Altıner (Salim), Ayşen Sezerel (Figen), Mert Yavuzcan (Berkant), Pınar Şenol (Fadime), Gizem Güven (Ayça) ve Bahar Akça (Ahu) yer alıyor.



Çağrı Bayrak'ın yönettiği dizinin senaryosunu Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu kaleme alıyor.



"Show TV 'Ne Münasebet' diyor!" Galerisine Göz At



Aşk, komedi ve aksiyonun buluştuğu 'Ne Münasebet'in 6 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.00'de Show TV'de ekrana gelecek ilk bölüm konusu şöyle:



"Demir ünlü avukat Hakkı Bilir'in tek oğludur. Maceraperest, çapkın bir o kadar da sorumsuz bir insan olan Demir, bir gün artık babasının şirketinin başına geçmesi gerektiğine karar verir. Ne var ki yıllar evvel babasına kızıp, kapısını vurup çıktığı Hakkı Bilir Hukuk Bürosu'nun başına geçmek o kadar kolay olmayacaktır. Hakkı Bey şirketin başına arabuluculuk meselelerinde uzmanlaşmış, Demir'in de eski stajyeri olan Nil'i geçirmek istemektedir.  Birbirleriyle devamlı kedi köpek gibi didişen Demir ve Nil'in arasında şimdi yeni bir mücadele daha başlamıştır. Üstüne üstlük şans eseri müdahil oldukları bir trafik kazasında arabuluculuk yapmaya çalışırken olaylar hiç beklenmedik yönde gelişecek ve kahramanlarımız kendilerini mafyanın elinde kapana kısılmış halde bulacaklardır."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin