Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy evlendi

Ciner Medya Grubu'nun iki başarılı ekran yüzü hayatlarını birleştirdi. Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy, Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen nikah töreniyle dünyaevine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy evlendi

Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy, İstanbul’da Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen nikah töreninde hayatlarını birleştirdi.

Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy evlendi

Çiftin şahitliklerini Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ile Pınar Erbaş'ın çocukluk arkadaşı Bahriye Betül Özdemir yaptı.

Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy evlendi - Resim : 2

Nikah törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün önceki Başkanı Aziz Yıldırım törende sahneye çıkarak çifte mutluluklar diledi. Burada bir konuşma yapan Çelik, evlilik cüzdanını Pınar Erbaş'a teslim etti.

Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy evlendi - Resim : 3

PINAR ERBAŞ KİMDİR?

Pınar Erbaş, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1.70 boyundaki Pınar Erbaş, ikizler burcudur.

Lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde tamamlayan Pınar Erbaş, lisans eğitimi için de Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesini tercih etmiştir.

Bir dönem diksiyon eğitim almış olan Pınar Erbaş, ileri düzeyde İngilizce'nin yanında Galatasaray'da eğitim görmesi sebebiyle ileri düzey Fransızca da bilmektedir.

Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy evlendi - Resim : 4

PINAR ERBAŞ'IN KARİYERİ

Üniversite yıllarındayken Habertürk'te stajyer olarak çalışmaya başlayan Pınar Erbaş, okulu bittikten sonra muhabirlik hayatına Habertürk gazetesinde başlamıştır. Bu dönemde aynı zamanda yaşam, kültür ve sanat konularında da röportajlar yapan Pınar Erbaş, 5 yıl boyunca Habertürk'te çalışmıştır.

Habertürk'teki kariyerini noktalayan Pınar Erbaş, daha sonra 2013 senesinde Show TV'de çalışmaya başlamış burada öncelikle sabah haberlerini sunmuştur. Bir süre sabah haberlerini sunduktan sonra hafta sonu bülteninde sunuculuk yapmaya başlayan Pelin Erbaş, uzun bir süre de hafta sonu haber bülteninde sunuculuk yapmıştır.

Erbaş, hafta sonu haber bültenini sunmakla beraber yaz döneminde ise hafta içi ana haber bültenlerinin sunuculuğunu üstlenmektedir.

Erbaş'ın sunuculuk kariyerinin yanında 2019 senesinde iki tane masal kitabı yazmıştır. "İnek Möli Asla Unutmaz" ve "Tavuk Rola Şarkı Söylemek İstiyor" isimli iki adet kitap yazan Pınar Erbaş, masal kitabı yazma sebebini ise şu şekilde açıklamıştır; "Öznesi çocuk olan haberlerin hiç birine kayıtsız kalamıyorum. Mevzu bahis çocuk olduğunda tahammül sınırım ve dayanma eşiğim çok düşük. Elimden geleni yapmak istedim, zor coğrafyaların çocuklarıyız zor günlerimiz oluyor. Belki hepimiz aynı şansla doğmuyoruz ama hayatta belli başlı öğretiler bize kolaylık sağlıyor. İşte benim hayalim de miniklere yol gösterecek, akıllarının bir köşelerine tutarlarsa işlerine yarayabilecek konular üzerine ablaları olarak tecrübelerimi aktarmaktı."

MEHMET AKİF ERSOY KİMDİR

Mehmet Akif Ersoy, 8 Ocak 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Ersoy, İstanbul Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini tamamladıktan sonra kariyerine 2009 yılında 6 News televizyon kanalında muhabir olarak başladı. Bir yıl burada çalıştıktan sonra TRT'ye transfer olan Ersoy, 2010 yılında TRT TÜRK – Addis Ababa Temsilciliği görevine getirildi.

2011 yılında başta Libya, Yemen, Şam, Erbil olmak üzere pek çok noktada TRT temsilcisi ve savaş muhabiri olarak görev yaptı. Aynı yılın içinde TRT TÜRK Trablus ve Sana muhabirliği görevini yürüttü.2012 yılında dönemin lideri Muammer Kaddafi ile ölümünden önce gerçekleştirdiği son röportajı ile bir anda tüm dünyada adından söz ettiren Ersoy, 2012 yılında TRT Kahire-Mısır Temsilcisi olarak görevine devam etti.

2013 yılında TRT ARAPÇA Koordinatör Yardımcılığı görevine getirilen Ersoy, 2014 yılına gelindiğinde TRT İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Bu süreci 2015 yılında "Zenga Zenga" adlı Muammer Kaddafi Belgeseli ile devam ettirdi. Aynı yılın içinde Diyanet İşleri Başkanlığı Ortadoğu ve İslam Coğrafyası Sorumlu Başkan Müşaviri olarak atandı. Daha sonra 2016 yılında Dış Politika Dergisi Genel Yayın Yönetmeni oldu. 2017 yılının sonlarında Habertürk Televizyon ile anlaştı.

Günümüzde Habertürk TV ekranlarında gündüz kuşağında "Manşet" programını ve akşam kuşağında "Nedir Ne Değildir" programını sunan Mehmet Akif Ersoy ayrıca "Tünel- Gazze'de Yaşamak" adlı kitabının da yazarıdır.

Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy evlendi - Resim : 5

Son olarak 2019 yılında Libya'da yaşanan gelişmeleri, 2021 yılında ise Afganistan'da Taliban'ın yönetimi devralmasının ardından bu ülkeye giderek ve son durumu aktarmıştır. Daha sonra Türkiye'ye geri dönmüştür.

Mehmet Akif Ersoy, 1.81 santimetre boyunda ve 79 kilodur. 37 yaşındaki Mehmet Akif Ersoy, İstanbulludur. Mehmet Akif Ersoy, bir kez evlenmiş, daha sonra boşanmıştır. Bu evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin