Shani Louk'un ölümüyle ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. İsrail Başbakanı Isaac Herzog: Bu barbarlar Louk'un kafasını kesmişler

İsrail'e bir festival için giden Alman Shani Louk'un ölümü dün ailesi tarafından doğrulanmıştı. Bugünse genç kadının öldürülmesiyle ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Shani Louk'un ölümüyle ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. İsrail Başbakanı  Isaac Herzog: Bu barbarlar Louk'un kafasını kesmişler

Hamas'ın İsrail'deki müzik festivaline saldırmasının ardından bir kamyonda görüntüleri çıkan Shani Louk'un yaşadığı düşünülüyordu. Fakat dün genç kadının ailesi, çocuklarının öldüğünü doğruladılar.

Louk'un annesi Ricarda, Alman RTL kanalına yaptığı açıklamada, "Maalesef dün kızımın artık hayatta olmadığı haberini aldık" dedi.

 

KAFASI KESİLMİŞ

İlk olarak İngiltere hükümeti, Louk'un ailesine kızlarının kafasının kesildiği bilgisini verirken, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog da şöyle konuştu: "Bu barbar sadistler İsraillilere saldırırken, işkence yaparken ve onları öldürürken kafalarını kestiler."

Kızıl Haç da genç kadının kafasının kısmen kesildiğini söyledi. 

Hamas'ın elinde 228 rehine daha olduğu düşünülüyor. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin