Shakira ve Gerard Pique'nin 12 saatlik toplantısı

İki çocuğunun babası Gerard Pique ile uzun yıllar süren ilişkisini Haziran ayında ihanete uğradığı için sonlandıran Shakira'nın, futbolcu ve avukat ekipleriyle birlikte 12 saatlik bir toplantı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Toplantıda ünlü şarkıcının oğulları Milan ve Sasha ile Miami'ye taşınma kararı ele alınırken, saatler süren müzakerelerin sonucunda ortaya çıkan anlaşmanın detayları da Katalan basını tarafından paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Shakira ve Gerard Pique'nin 12 saatlik toplantısı

Geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir şekilde emeklilik kararı alan Barcelona'nın 35 yaşındaki yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın (45) aşkı kısa bir süre önce sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı. Gerard Pique'nin Shakira'yı aldattığı ve ünlü şarkıcının bunu yakaladığı ileri sürülmüş, ünlü çiftin bu olayın ardından evlerini ayırdığı da belirtilmişti.

ORTAK AÇIKLAMA

Basına yansıyan haberlerin ardından, ikiliden de resmi açıklama gelmişti. Shakira ve Pique, ortak yayınladıkları açıklaamda, "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

'MUHTEMELEN HAYATIMIN EN KARANLIK DÖNEMİ'

Geçtiğimiz aylarda olaylı ayrılıkla ilgili ilk kez konuşan Shakira, Pique için büyük fedakarlıklar yaptığını belirterek; "Yaşadıklarımdan ilk kez bahsediyorum. Sessiz kaldım, bununla ilgili konuşmak zor. Normal bir ayrılık yaşamadık çünkü. Sadece benim için değil, çocuklarım için de zordu. Çocuklarımı bu durumdan korumaya çalıştım. Çünkü onlar hayattaki en önemli varlıklarım. Okulda arkadaşlarından bir şey duyar, internette kötü habere rastlarlar ve bundan etkilenebilirler" demiş ve sözlerine şöyle devam etmişti:

"Bazen bana yaşadıklarım kötü bir rüya gibi geliyor ama hayır, bu gerçek. Muhtemelen hayatımın en karanlık dönemi. Pique futbol oynamak ve şampiyonluklar kazanmak istiyordu. Onu desteklemek zorundaydım. Sırf onun için, aşk için bu fedakarlığı yaptım. Birinin bunu yapması gerekiyordu. Kariyerimi ikinci plana attım onun için."

TAŞINMA KONUSUNDA ANLAŞTILAR

Tüm bunların ardından Shakira'nın, eski sevgilisi Gerard Pique ile avukatları arasında 12 saat süren bir toplantıda kararlaştırdıkları anlaşmanın parçası bir olarak, iki çocuğuyla birlikte gelecek yıl Miami'ye yerleşeceği ortaya çıktı. Kolombiyalı pop yıldızı, Katalan basınında yer alan haberlere göre; yeni yılın başlarında, oğulları Milan (9) ve Sasha (7) ile birlikte Barcelona'dan taşınacak.

Söz konusu toplantı, Pazartesi öğleden sonra Shakira ve Gerard'ın Barselona'nın eteklerindeki Esplugues de Llobregat'taki eski aile evinde başladı. Yerel basına göre 'şiddetli' olarak değerlendirilen müzakereler, Salı sabahının erken saatlere kadar da bitmedi.

ANLAŞMANIN DETAYLARI

DailyMail'de yer alan habere göre; anlaşmanın detaylarında şunlar yer aldı:

"Milan ve Sasha, Shakira ile Miami'ye gidecek. Çocuklar Noel'i Barcelona'da geçirecek. Ama 2023 başlar başlamaz futbolcu Milan ve Sasha'ya veda ederek, çocukların daha travmatik bir ayrılık yaşamaması için acı bir fedakarlık yapacak. Pique, istediği zaman oğullarını görmek için Atlantik Okyanusu'nu geçebilecek. Yolculuk masrafları, hem Gerard hem de Shakira tarafından karşılanacak."

MAHKEMEYE ÇIKMAK İSTEMİYOR

Cumartesi günü Barcelona'nın Camp Nou stadyumunda futbolu bıraktıktan sonra duygusal bir veda konuşması sırasında gözyaşlarına boğulan Gerard'ın, mahkemeye taşınacak bir savaştan kaçınmak adına Shakira'nın isteklerini yerine getirdiği de iddia ediliyor.

Etiketler shakira pique
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin