Shakira eski sevgilisi Pique için öyle bir şarkı yazdı ki. Dengim değilsin diye seslendiği şarkı 24 saat içerisinde 80 milyondan fazla kez izlendi

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, eski sevgilisi Gerard Pique'nin kendisini aldatmasına adeta cevap verdiği Out of Your League (Dengim Değilsin) adlı şarkı YouTube’da 24 saat içinde 80 milyon kez izlendi. Shakira'nın şarkıda kullandığı "Ferrari’den inip Renault Twingo’ya binme" benzetmesi viral oldu.

Google Haberlere Abone ol
Shakira eski sevgilisi Pique için öyle bir şarkı yazdı ki. Dengim değilsin diye seslendiği şarkı 24 saat içerisinde 80 milyondan fazla kez izlendi

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, eski sevgilisi Gerard Pique'nin kendisini aldatmasına adeta cevap verdiği Out of Your League (Dengim Değilsin) adlı şarkı YouTube’da 24 saat içinde 63 milyon kez izlendi. Shakira'nın şarkıda kullandığı "Ferrari’den inip Renault Twingo’ya binme" benzetmesi viral oldu.

11 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl sonlandıran Shakira ve Gerard Pique arasında sular durulmuyor. Pique’nin kendisini aldatmasına değindiği yeni şarkısı YouTube'da rekor kırdı.
Out of Your League (Dengim Değilsin) adlı şarkı YouTube’da 24 saat içinde 63 milyon kere izlenerek, ilk 24 saatte en çok dinlenen Latin şarkısı unvanını aldı.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre Şarkıda Pique’nin yeni partneri olduğu iddia edilen 23 yaşındaki bir kadına gönderme yapan Shakira, “iki 22’liği cebinden çıkaracağını” söylüyor, Pique’nin kendisinden sonra bu kişiyle birlikte olmasını “Ferrari’den inip Renault Twingo’ya binmeye” ve “Rolex saatten sonra Casio saat kullanmaya” benzetiyor.

Shakira şarkıda Pique’nin “vücudunu geliştirmeye çok zaman ayırdığını fakat beynin de gelişime ihtiyaç duyduğunu” söylüyor. Şarkının sözleri kendisine sorulan ünlü futbolcu ise herhangi bir yorum yapmadı. 

İşte sadece 24 saatte milyonlarca kez izlenen o şarkı:

 

Etiketler shakira pique şarkı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin