SGK Uzmanı Özgür Erdursun EYT için tarih verdi ve asgari ücret beklentisini açıkladı

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun Medyatava TV Gündem programına konuk oldu. Erdursun Temmuz ayında yapılması beklenen asgari ücret zammı, memur ve memur emeklilerin beklentileri, uzun süredir Türkiye'nin kanayan yarası olan EYT sorunu için önemli değerlendirmelerde bulundu. Seçim öncesi muhalefete meydan bırakılmadan sorunun çözüleceğini öngördü ve tarih verdi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel SGK Uzmanı Özgür Erdursun EYT için tarih verdi ve asgari ücret beklentisini açıkladı

Medyatava TV Gündem programına konuk olan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun Temmuz ayında yapılması beklenen asgari ücret zammı, memur ve memur emeklilerin beklentileri, uzun süredir Türkiye'nin kanayan yarası olan EYT sorunu için önemli açıklamalar yaptı. Asgari ücrete yapılacak zammın çözüm olmayacağını devletin ücret desteği sağlaması gerektiğini vurguladı.

Özgür Erdursun ekonomide yaşanan sorunların, ağırlaşan koşulların aslında "sabit ücretliler krizi" olduğuna değindi. Sadece asgari ücrete çalışanların değil herhangi bir sabit maaşla geçimini sağlayan kişilerin de alım gücünün azaldığını belirtti. Aynı Türkiye'nin kanayan yarası olan EYT sorunu için önemli değerlendirmelerde bulundu. Seçim öncesi muhalefete meydan bırakılmadan sorunun çözüleceğini öngördü ve tarih verdi.

İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin