Sezonun en iddialı oyunlarından Eksik'e 31 Ekim'de UNIQ Box’ta seyircili gala

Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği, Levent Can, Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca’nın rol aldığı, Kadar yapımı “Eksik” oyununun seyircili galası, 31 Ekim Çarşamba akşamı 21.00’de UNIQ Box’ta gerçekleşecek! Oyun, erkeklerin güçlü görüntüleri altında saklanan çaresizliği, omuzlarındaki yükü ve kadınların olmadığı bir dünyada hayatla başa çıkamayışlarını hem gülümseten hem de hüzünlendiren bir dille ele alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sezonun en iddialı oyunlarından Eksik'e 31 Ekim'de UNIQ Box’ta seyircili gala

Datça’da hiçliğin ortasında bir çiftlik evi… Vazgeçmiş bir baba, çabalayan bir oğul ve yorgun bir sevgili... Yılın en sıcak günü… Metin, annesinin bir trafik kazası sonucu komada olduğunu haber vermek için babası Kartal’ın yanına, Datça’daki çiftlik evine gelir. Kartal sıcaklardan, Derya telefonun çekmemesinden yakınır. Metin’in ise tek isteği hayatındaki ilişkileri yoluna koymaktır. Yirmi dört saat içinde her şey tepetaklak olur.

Sezonun en iddialı oyunlarından Eksik'e 31 Ekim'de UNIQ Box’ta seyircili gala

Geçmişten gelen sırlar, aile içi hesaplaşmalar, gidenler, kalanlar ve zaten hep eksik olanlar… Dramatik ama aynı zamanda komik bir aile olma çabası… Hepimizinki gibi…

Sezonun en iddialı oyunlarından Eksik'e 31 Ekim'de UNIQ Box’ta seyircili gala - Resim : 2

 Aksel Bonfil’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu “Eksik”te sahneyi Levent Can, Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca paylaşıyor. Yapımcılığını Begüm Ertuğrul’un, uygulayıcı yapımcılığını Omnia’nın üstlendiği oyunun dekor tasarımı Berçin Mayruk’un, ışık tasarımı Alev Topal’ın, müzikleri ise Tayfun Karatekin’in imzasını taşıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin