Sezon sonunda Fenerbahçe'den bedelsiz olarak ayrılıyor. İsmail Kartal yıldız ismi elinde tutamadı

Bu sezon sergilediği performansla Fenerbahçe taraftarının eleştirdiği isimlerden biri olan Michy Batshuayi hakkında transfer iddiası gündeme geldi. İskoç basını, Michy Batshuayi'nin sezon sonunda Celtic'e bedelsiz olarak transfer olabileceğini yazdı.

Sezon sonunda Fenerbahçe'den bedelsiz olarak ayrılıyor. İsmail Kartal yıldız ismi elinde tutamadı

Bu sezon performansıyla eleştirilen ve İsmail Kartal'ın kadroda tutmak istediği Belçikalı golcü Michy Batshuayi hakkındaki transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

Fenerbahçe'de mutsuz olduğu belirtilen Michy Batshuayi için son iddia İskoç basınından geldi.

Forvet bölgesine takviye için gaza basan ve sözleşmesi bitecek oyuncular üzerinde yoğunlaşan Celtic'in Michy Batshuayi transferi için en ciddi aday konumunda olduğunu belirtildi. Celtic'in, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya sıcak bakmayan ve Haziran 2024'te sözleşmesi sona bitecek Batshuayi için ekonomik olarak tüm şartları da zorlayacağı iddia edildi.

KASIMPAŞA MAÇINDA TRİBÜNLERDEN TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Michy Batshuayi, Trendyol Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa mücadelesinde kullandığı frikik ve kaçırdığı karşı karşıya pozisyonla Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekmişti. Sarı-lacivertli formayla bu sezon 11 maçta sahada yer alan Batshuayi 3 gol ve 2 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin