Sezon sonu parçalı formayı giyebilir. Roberto Firmino'nun, Galatasaray'dan sadece tek bir isteği var

Sezon sonunda Liverpool ile sözleşmesi sona erecek olan Roberto Firmino için Galatasaray iddiaları gündemden düşmüyor. Son olarak İngiliz basını Roberto Firmino ve Galatasaray arasında yaşanan gelişmeleri aktardı.

Google Haberlere Abone ol
Sezon sonu parçalı formayı giyebilir. Roberto Firmino'nun, Galatasaray'dan sadece tek bir isteği var

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray ara transfer döneminin kapanmasının ardından gözünü yaz transfer dönemine çevirdi.

Sarı-kırmızılı ekip genç sağ beki Sacha Boey ile yeni sözleşme görüşmelerine başlarken Boey'in menajerliğini yapan Rogon firması Cimbom'a dünya yıldızı isim Roberto Firmino'yu önerdi. Transferin ilerlemesinde ise devreye Galatasaray'ın efsane ismi Claudio Taffarel girecek. Taffarel'in de Firmino'nun Galatasaray'a imza atması konusunda etkin bir rol oynayacağı belirtildi.

KLOPP'TAN AYRILIK SÖZLERİ

Liverpool'un 7-0 kazandığı Manchester United maçının ardından konuşan Klopp, ''Ayrılık kararı, Firmino adına zor alınmış bir karardı. Onun gol atması, hepimizin görmek istediği bir şeydi'' şeklinde konuşmuştu.

Sezon sonu parçalı formayı giyebilir. Roberto Firmino'nun, Galatasaray'dan sadece tek bir isteği var

KRİTERİ ŞAMPİYONLAR LİGİ

İngiltere'de yayın hayatını sürdüren TeamTalk, Firmino için Galatasaray'ın ciddi olabileceğini yazdı.

TeamTalk'ın özel olarak verdiği haberde; Galatasaray'ın Firmino için öne çıkan takımlardan olduğunu ve kendisini için önemli bir seçenek olduğunu yazdı. Ayrıca Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'da kendini evinde gibi hissedebileceği de yazıldı. 31 yaşındaki oyuncunun transferdeki en önemli kriteri ise Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takımda forma giymek.

LIVERPOOL TARİHİNE ADINI YAZDIRDI

2015 yılında Almanya ekibi Hoffenheim'den 41 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle Liverpool'a transfer olan Firmino bu sezon görev aldığı 29 maçta 10 gol ve 5 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin