Sezeryandan sonra hayatı zehir oldu. 2 yıldır ağrı çeken kadının vücudundan bakın ne çıktı

Antalya'da özel bir hastanede 2 yıl önce doğum yapan Y.S.'ye ağrıları nedeniyle hayat zehir oldu. Bu süreçte gitmediği doktor kalmayan Y.S.'nin sorunu, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çözüldü. Tomografi çekilen Y.S., doktordan duydukları karşısında şoke oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sezeryandan sonra hayatı zehir oldu. 2 yıldır ağrı çeken kadının vücudundan bakın ne çıktı
DHA

Antalya'da yaşayan 32 yaşındaki Y.S. 2021'de özel bir hastanede sezeryan ile doğum yaptı.

Doğumdan sonra kusma ve ağrı şikayetleri ile hastaneye başvuru yaptı. Bağırsaklarında yaşadığı sorun nedeniyle 12 gün bebeğinden ayrı kalan anne taburcu edildi.

Ancak sonrasında da dikişlerinden iltihap aktı. Yeniden hastaneye giden Y.S.'ye iddiaya göre durumun normal olduğu söylendi.

VÜCUDUNDA GAZLI BEZ UNUTULDU!

2 yıl içerisinde ağrıyla yaşayan, bu süreçte başvuru yaptığı hiçbir hastaneden sonuç alamayan Y.S. 2 ay önce Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu.

Burada çekilen tomografide Y.S.'nin vücudunda doğum sonrası unutulan gazlı bez görüldü. Hayatının şokunu yaşayan Y.S., 2 yıllık ağrılarının nedeninin ihmal olduğunu anladı. Y.S.'nin karnından 30 santimetre uzunluğunda gazlı bez ameliyatla alındı. Y.S., hastane ve doktor hakkında hukuki süreci başlatması için avukatı Hasret Baş’a başvurdu.

"ÇOCUĞUMU 10 AY KUCAĞIMA ALAMADIM"

Zor günler yaşadığını söyleyen Y.S., 2 yıl boyunca ağrılarının ve ara ara iltihap akışının devam ettiğini belirtti ve, “Farklı hastanelere de başvurdum ancak kimse bir teşhis koyamadı. En son Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdum. Burada bana doğum sırasında vücudumda sargı bezi kaldığı söylendi. İlk doğum yaptığımda 10 gün boyunca ağrılarım yüzünden çocuğumu kucağıma bile alamamıştım" ifadelerini kullandı.

"MADDİ VE MANEVİ DAVA AÇACAĞIZ"

Konuyla ilgili adli süreci başlatmak için dosyalarını hazırladıklarını söyleyen Avukat Hasret Baş, “Ameliyathanedeki doktor ve hemşire tarafından ameliyat öncesi sayım yapılır sonrasında yine sayım yapılıp kapatılmış olsaydı bu olay yaşanmayacaktı. İçerisinde gazlı bez unutulan müvekkilim 2 yıl boyunca çok ağır sağlık sorunlarıyla karşılaştı. Adli makamlara intikal ettireceğiz" dedi.

Sezeryandan sonra hayatı zehir oldu. 2 yıldır ağrı çeken kadının vücudundan bakın ne çıktı

HASTANE, KONUDAN YENİ HABERDAR OLDU

Konudan yeni haberdar olduklarını belirten hastane yönetimi ise iddiayı incelediklerini bildirdi. Konuyla ilgili yorum yapmayacaklarını belirten yönetim, inceleme sonrasında gerek görülürse açıklama yapılacağını ifade etti.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin